Može li bizarnije

Na Kickstarteru predstavljena tipka za – seks

Kada ste raspoloženi za seks, što ćete napraviti – povući neki "potez", razgovarati s partnerom/partnericom ili ćete pritisnuti posebnu tipku i čekati odgovor?
Lifestyle / Zdravlje i sex | 12. 02. 2019. u 08:27 Bljesak.info
Kopirati

Na Kicksterteru i drugim platformama za crowdfunding mogu se pronaći brojni zanimljivi, ali i bizarni projekti i proizvodi za koje se možemo samo zapitati tko bih ih mogao kupiti. Jedan od takvih projekata je i LoveSync, tipka, tj. dvije tipke koje bi trebale poboljšati ljubavni i seksualni život parova – barem tako smatraju autori ovog projekta.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naime, LoveSync namijenjen je ljudima koji žele seks sa svojim partnerima, ali im to ne žele reći (zbog srama ili nekog drugog razloga) pa umjesto da povuku neki "potez" ili jednostavno saopće partnerici ili partneru svoje želje, oni će – stisnuti tipku.

Postoji, naravno, tipka za svakog partera pa kada osoba klikne svoju tipku s kojom poručuje da želi malo akcije, morat će sačekati odgovor partnera – on/ona mogu jednom brzo kliknuti na svoju tipku, čime poručuju da su i oni spremni za seks ili mogu dugo držati tipku i tako odbiti poziv, javlja Zimo.co.

Pritiskom na tipku, upalit će se zeleno svjetlo na tipki partnera, a postoji čak i tzv. "vrijeme konsenzusa " koje može iznositi između 15 minuta i 24 sata, a to je vrijeme tijekom kojeg osoba koja je prva kliknula na tipku poručuje da je spremna za seks.

Ako se u međuvremenu "ohladi", dugim pritisku na tipku poručit će partneru, tj. partnerici da odustaje od želje za seksom.

Nije teško zaključiti kako bi kod velikog broja osoba zelena tipka mogla biti upaljena svaki dan tijekom 24 sata, no sumnjamo da će tehnologija u ovom slučaju utjecati na poboljšanje seksualnog života.

U kampanji na Kickstarteru čak predlažu postavljanje njihovih tipki pored kreveta tako da, kada partneri legnu jedno pored drugog, umjesto dodirima ili razgovorom, seks započnu pritiskom na tipku pored kreveta.

Ako ipak smatrate da bi ovakav bizaran način izražavanja seksualne želje mogao poboljšati vaš seksualni život, za 44 dolara (što je popust od 40 posto u odnosu na redovnu cijenu) možete naručiti vaš par ljubavnih tipki, odnosno dostupne su i opcije kupovine više komada LoveSynca po većim popustima.

Ako ispune cilj od 7500 dolara (trenutno je prikupljeno skoro 3 tisuće dolara), isporuka kreće u kolovozu ove godine.

Kopirati