Bradati muškarci, pristupite!

Muškarci s bradom bolji su materijal za vezu

„Ali kako? Ali zašto?!“, pitate vi, istovremeno razmišljajući koliko će vremena biti potrebno da vaš dragi uzgoji dovoljno dlaka da se to može nazivati bradom.
Lifestyle / Seksualnost | 04. 09. 2021. u 23:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bradati muškarci, pristupite! Ne znamo je li popularni trend puštanja brade koji, čini se, nije samo faza, proizvod curenja ovih znanstvenih rezultata ili je riječ o pukoj slučajnosti, no izgleda da su frajeri bradatih lica upravo oni koje želimo za svoje životne partnere.

„Ali kako? Ali zašto?!“, pitate vi, istovremeno razmišljajući koliko će vremena biti potrebno da vaš dragi uzgoji dovoljno dlaka da se to može nazivati bradom.

Pa, bogata brada upotpunjuje liniju ženstvenosti i muževnosti, tako mijenjajući oblik lica frajera i time ga čineći još atraktivnijim jer, realno, nitko ne voli muškarca koji je previše ženstven, ali ni previše muževan.

Recept za muškarce

Toj ideji pridodajte i činjenicu da brada upućuje na testosteron, a testosteron upućuje na zrelost. Pa, sve su to dijelovi recepta za muškarca s kojim ćete naprosto uživati u vezi.
Sad vjerojatno mislite sljedeće: OK, to ima smisla, ali što ako se ispod bogate brade krije čeljust tako oštra da može rezati staklo? Kakva li bi tragedija bila maskirati takvu ljepotu!“ Pa, Barnaby ima odgovor i za to.

Iako nas pomisao na seksi čeljust Harryja Stylesa može dovesti u sedmo nebo, besprijekorna vilica značit će i manje kvalitetan materijal za vezu. Umjesto nje, dobit ćete frajera za kratku avanturu ili čak jednu noć jer previše muževne atribute povezujemo s nevjernim udvaračima.

Drugim riječima, puna brada može maskirati muževno lice – lice koje bi obično zanemarili kao lice dugotrajnog partnera te ga potratili na jednu bezvrijednu noć – ili kako bi „spasila“ suviše ženstveno lice – lice koje možda nećemo vidjeti kao dovoljno muževno za dugotrajnu i ozbiljnu vezu.

A istraživanje?

Od ispitanih 8520 žena, 8520 žena (dakle, sve žene) radije su odabirale muškarce s bradom onda kad su im predstavljene fotografije bradatih i nebradatih muškaraca. Muškarci izdašnih brada smatrani su materijalnom za udaju, dok su muškarci čeljusti glatkih poput bebine guze smatrani materijalom za neobaveznu vezu.

Eto! 2016. možda nije bila omiljena godina, ali jedno je sigurno – zahvaljujući ovoj godini, bradate udvarače i neće biti tako teško pronaći!

Kopirati
Drag cursor here to close