Willy, Lolly Jimmy, Johnny

Može se slomiti: Koja poza je najopasnija za veseljka?

Važno je da muškarac posjeti liječnika ako osjeti bilo kakvu bol.
Lifestyle / Seksualnost | 12. 01. 2018. u 15:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Penis najlakše puca kada sklizne tijekom penetracije i naglo se svine. Ponekad i prepucij popuca, ali i ako su muškarci previše divlji tijekom odnosa ili ako preagresivno masturbiraju.

 Fraktura penisa je lom jedne ili obje membrane koje prekrivaju njegovo erektilno tkivo, a uzrokuje ga brza, tupa sila dok je spolovilo u erekciji, obično tijekom seksa ili kod agresivne masturbacije.

 Važno je da muškarac posjeti liječnika ako osjeti bilo kakvu bol. U mnogim slučajevima neugodno im je otići na pregled, ali to samo može zakomplicirati stvari, navode 24sata.hr.

 Liječnici su otkrili tri poze kod kojih je šansa za frakturu penisa najveća. U novoj studiji objavljenoj u časopisu International Journal of Impotence Research pod nazivom "Relationship between sexual position and severity of penile fracture" (odnos između seksualnog položaja i ozbiljnosti frakture penisa), stručnjaci s analizirali položaje tijekom seksa i došli do određenih zaključaka.

 Otkrili su da je tzv. doggy poza (pseća poza) najopasnija - čak 41 posto slučajeva frakture penisa dogodilo se tijekom te poze. Na drugom mjestu je tzv. misionarski položaj kod kojeg je do loma penisa došlo u 25 posto slučajeva dok je na trećem mjestu poza u kojoj je žena na muškarcu.

 Istraživači su, također, primijetili kako su ozljede kod doggy poze i misionarske vrlo slične i vrlo su ozbiljne, dok lomovi tijekom seksa u kojem je žena na muškarcu nisu toliko teški, otkriva The Sun.

Kopirati
Drag cursor here to close