Izbjegnite ih

Mjesta na njezinom tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seksa

Za bolji seksualni život izbjegavajte dodirivati pojedine dijelove tijela svoje partnerice.
Lifestyle / Seksualnost | 08. 10. 2017. u 08:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Žene obožavaju da ih se dodiruje tijekom seksa i dodira im zapravo nikad nije dosta. No, neka mjesta na njezinom tijelu ne biste trebali dodirivati nikad, piše Večernji list.

Ako ih dodirnete osjećaju se neugodno ili nelagodno, boli ih ili jednostavno to ne žele.

Za bolji seksualni život izbjegavajte dodirivati ove dijelove tijela svoje partnerice:

Cerviks

Iako ga zapravo ne vidite, možete ga itekako dodirnuti. I to svojim spolovilom. Cerviks je vrat maternice i niti jedna žena ne želi da joj ga se dodiruje tijekom seksa. Osjećaj je nelagodan i ako ga svojim spolovilom dotičete znači da žena nije dovoljno uzbuđena. Naime, kada se žena uzbudi maternica se 'popne' i napravi se više mjesta u ženinoj vagini. Kada to nije tako, vrat maternice je niže pa ga lako možete dotaknuti svojim penisom. Stoga ne preskačite predigru, zaobiđite njezin cerviks i više se koncentrirajte na klitoris.

'Glava' klitorisa

Dodirivanje klitorisa ženama ponekad može biti vrlo neugodno i bolno. Na vrhu klitorisa nalaze se završeci tisuća živaca i ako žena nije dovoljno uzbuđena, dodirivanje može izazvati bol, a ne ugodu.

Stopala

Mnoge žene ne vole da im se dodiruju stopala tijekom seksa i ako je ostala u čarapama, ne skidajte joj ih. Žena mora biti potpuno opuštena tijekom seksa da bi postigla orgazam, a hladna stopala pri tome joj nimalo ne pomažu.

Analni otvor

Ako se niste dogovorili, nemate lubrikant i dopuštenje, ne dirajte to mjesto. Mnoge se žene groze i same pomisli pa ako ne želite nastradati, držite se podalje od njega.

Kopirati
Drag cursor here to close