Da vas vidimo

Mislite da znate sve o seksu? Onda znate i što je “rimming”

Iako je rimming dugo pogrešno svrstavan u gej kategoriju, činjenica je kako u tome uživaju i brojni heteroseksualni parovi.
Lifestyle / Seksualnost | 25. 01. 2019. u 21:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Rimming” je, najslikovitije rečeno, oralno u svijetu analnog. Može uključivati razne vrste oralne stimulacije partnerova anusa od ljubljenja i lizanja čak do penetracije jezikom. Iako je rimming dugo pogrešno svrstavan u gej kategoriju, činjenica je kako u tome uživaju i brojni heteroseksualni parovi, piše Cosmopolitan.hr.

Kao i za sve drugo, za rimming je ključan obostrani pristanak, a temeljita je priprema važna za oba partnera, neovisno o tome tko će biti davatelj, a tko primatelj. Pod temeljita priprema misli se na dvije stvari; detaljno raspravite svoje želje i očekivanja kako biste izbjegli  neugodnosti kada krenete u akciju, dok je higijenska priprema druga bitna stavka!

Zbog dnevnog posla anusa, čak će i onima koji se odvaže na rimming, biti, u najmanju ruku, nelagodno. Što bolje očistite anus, bit će vam lakše opustiti se, a i osoba koja obavlja posao bit će vam zahvalna. Nemojte podcijeniti količinu bakterija koja se skuplja tamo dolje. Budući da je riječ o oralnom zadovoljavanju, obično tuširanje neće vam pružiti željeni osjećaj čistoće. Neki od načina kako dodatno očistiti anus su analni tuš ili klistir.

Ovo je seksualni čin preporuča se i depilacija. Naime, stidne se dlake ne nalaze samo oko spolnih organa i nemaju samo dečki dlakave guze. Puštanje ili uklanjanje dlaka na vašem tijelu je vaš osobni izbor, ali u slučaju rimminga osjećaj će vam zadovoljstva biti puno veći ako je sve glatko.

Ako vas zabrinjavaju neugodni mirisi i okusi unatoč higijenskim pripremama, uvijek možete začiniti sve s lubrikantom s okusom. I najvažnije, ne zaboravite da rimming ne mora uključivati penetraciju jezikom u analni otvor, pogotovo je za prvi put bolje zadržati se na površinskim stimulacijama. 

Kopirati
Drag cursor here to close