La la la

Ljubav i ljeto: Koji znak očekuje velika romansa, koga vrući seks, a koga sušno ljeto

Neke horoskopske znakove čekaju ljetne avanture i romanse, nekima neće ići tako dobro. Pročitaj što ti prognozira ljubavni horoskop za srpanj i kolovoz 2020.
Lifestyle / Seksualnost | 01. 07. 2020. u 19:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Screenshot / YouTube

Još jedna od mnogih prednosti koje ljeto nosi sa sobom: živne i naš ljubavni (i seksualni) život. Stare veze se probude na godišnjem odmoru, a soleri imaju više prilika za flert, seks na jednu noć, ali i započinjanje nove, potencijalno ozbiljne veze. Ljeto je definitivno optimalno godišnje doba da upoznamo nekog posebnog ili razbuktamo stare strasti. Neke horoskopske znakove tako čekaju ljetne avanture i romanse, nekima neće ići tako dobro. Pročitaj što ti prognozira ljubavni horoskop za srpanj i kolovoz 2020.

1. Ovan: Ljubav je u zraku

Ljubav će teći kroz vene svih Ovnova, a Kupid će ih slijediti ma kamo pošli. Ljeto je vrijeme kad se rađaju nove ljubavi, a ove godine će to posebno vrijediti za sve pripadnike ovog znaka koji su solo. Ako si već u vezi s partnerom/icom pokušaj provoditi što više vremena - vidjet ćeš kako će se strasti zahuktati.

2. Bik: Ovog ljeta budite strpljivi

Početak ljeta bit će prilično buran. Ako siu vezi, činit će ti se da se  tvoj partner udaljava od tebe, ali ne brini, nije tako. Ljubav će vam dobiti novi polet ovog ljeta i postat ćete još bliskiji. Ljeto iskoristi da vas dvoje dovršite planove koje ste započeli. Ako si solo, ljudi će ti zavidjeti na tvojem pozitivnom stavu i privlačnosti, čak će poželjeti i čuti pokoji savjet kako to postići.

3. Blizanci: Smješi ti se sreća

Za single Blizance ljeto će biti prilično mirno, ali ipak posebno. Mnogi će Blizanci razmišljati o tome što zapravo žele u životu. Oni u vezi produbit će odnos s partnerom i učiniti ga iskrenijim. Svađe neka te ne brinu, kako će ljeto odmicati strast između vas će rasti, na kraju nećete skidati ruke jedno s drugoga!

4. Rak: Bit ćete maženi i paženi

Sve što želiš ovog ljeta je opustiti se i pustiti partneru da se brine o tebi i ugađa ti. Ipak, nemojte biti pritom prezahtjevni, to bi moglo uzrokovati tenzije u vezi - znaj da se on/a svim srcem trudi da te učini sretnim/om. Sreća. blaženstvo i veselje riječi su koje najbolje opisuju tvoje ljeto 2020. Ako nisi u vezi nemoj se forsirati da pošto-poto nekoga nađeš, jednostavno uživaj u suncu. Tvoja će spontanost oduševljavati ljude.

5. Lav: Seksa k'o u priči

Iako im inače nije najsretnije razdoblje, ljubav će Lavovima cvasti ovog ljeta. Partner i ti uživat ćete u senzualnim i inspirativnim trenucima, a seks će biti urnebesan. Bili single ili u stalnoj vezi, tvoj libido će podivljati, a apetit za seksom biti neutaživ. Ukratko, surfaj na tom valu strasti i izvuci najbolje što možeš iz ovoga ljeta.

6. Djevica: Ljubav na prvi pogled

Ako si single, tvoj bi se status mogao vrlo brzo promijeniti! Ljeto je za tebe najbolje vrijeme za zaljubljivanje: mogla bi u sekundi totalno pasti na jednu osobu, a kako će ljeto odmicati postat će jasno da je to, to - sreli ste ljubav svog života. Ovo ljeto bi ti moglo sasvim promijeniti život. Nabolje. Ako si u vezi, ovog ćete ljeta uživati jedno udrugome i posebno se zbližiti. Čekaju vas jako lijepi trenuci.

7. Vaga: Teško razdoblje

Ljeto neće biti najsretnije za Vage. Venera, planet ljubavi i ti niste u najboljim odnosima. Naprečac ćeš zaključivati o stvarima i krivo procjenjivati situacije što bi moglo partnera udaljiti od tebe. Veza će vam biti napeta pa očekuj puno nesuglasica i svađa. Srećom, to razdoblje završava sredinom kolovoza nakon čega ćete se ponovno zbližiti.

8. Škorpion: Hodaš po žici

Škorpioni će se ovog ljeta teško opustiti. Imat ćeš osjećaj da se ti i partner krećete u potpuno suprotnom smjeru i želite sasvim različite stvari. Istina je da će se tvoj partner malo povući ne bi li tako izbjegao nepotrebne sukobe. Pripazi da ga potpuno ne "preplašiš" i otjeraš od sebe jer bi krajnji ishod mogao biti i prekid.

9. Strijelac: Gorko-slatko ljeto

Single Strijelci se trebaju veseliti ovom ljetu, čeka ih puno uzbuđenja i nezaboravnih trenutaka. Onima u vezi neće biti baš tako veselo, primjetit ćeš koliko ste vas dvoje zapravo različiti. Bit će napetosti, partner će čak prestati raditi one male sitnice kojima te inače uveseljava. Srećom, takav će uglavnom biti samo srpanj. U kolovozu će vibracije biti pozitivnije i vas ćete dvoje ponovno zaploviti prema sreći.

10. Jarac: Poigravat ćeš se s vatrom

Single Jarci mogli bi na godišnjem odmoru pronaći ljubav. Što je sjajno jer već dugo maštaju o bijegu iz monotone dnevne rutine. Ako ste sami, u ovom se trenutku osjećaš sasvim spremnim za novu vezu, naravno s nekim posebnim. Savjet: prije nego što se prepustiš punim srcem, provjeri jeste li na istoj valnoj dužini? Shvaća li partner tu vezu jednako ozbiljno kao ti?

11. Vodenjak: Vruće, najvruće

Vodenjaci bi trebali pripaziti da se ne zaljube preko ušiju u nekoga kome je to samo ljetni flert jer će inače jesen dočekati slomljena srca. Ako si u vezi, znat ćeš kako da vas dvoje izvučete najviše užitka iz ovih mjeseci. Tvoje samopouzdanje će narasti i napokon ćeš moći otvoreno s partnerom porazgovarati i osvojim osjećajima i onome što te frustrira. Veza se zagrijava i ovog će ljeta ključati od strasti.

12. Ribe: Strastvena i požudna

Topli mjeseci čine te senzualnijom, strastvenijom i punom požude - sjajno za vašu vezu jer ni tvom partneru to neće biti mrsko. U prvim tjednima ljeta sve će izgledati savršeno, no kasnije ćeš možda primjetiti kako se sve više udaljavate. Možda ste preponosni da ga upitate što se događa, ali to nije dobra strategija, ni zdrava komunikacija s partnerom. Ako postoji problem, treba o njemu razgovarati, piše Miss7.

Kopirati
Drag cursor here to close