Mariam Al-Sohel

Kuvajćanka ima teoriju: Muškarci su gay jer u anusu imaju gladnog crva

''Čepići koji se umeću u rektum mogu izliječiti mušku homoseksualnost, tvrdnja je akademkinje iz Kuvajta Mariam Al-Sohel, inače poznata po antigay stavovima.
Lifestyle / Seksualnost | 26. 04. 2019. u 12:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Homoseksualne sklonosti razvijaju se kod muškaraca nakon što su seksualno napadnuti, a nastavljaju se zato što u njihovom anusu postoji crv koji se hrani spermom'', bizarna je tvrdnja akademkinje Mariam Al-Sohel u intervjuu za TV kuću Scope sa sjedištem u Kuvajtu.

U nastavku emisije rekla je kako je pronašla lijek za mušku homoseksualnost, koji se temelji na ''terapeutskim supozitorijima'', prenose 24sata.hr.

U emisiji je pokazala čepiće namijenjene za rektalnu primjenu, a tvrdi da su njezine tvrdnje utemeljene i na znanosti.

Također, kaže da hrana koja je rasla pod zemljom muškarce može učiniti ''više muškarcima'' i povećati im mišićnu masu, a korisnom za muškost smatra i gorku hranu.

Inače, Mariam Al-Sohel u Kuvajtu je poznata kao istraživačica s anti-homoseksualnim stavovima koja zastupa tezu da postoje četiri spola: muški, ženski, feminizirani gay muškarci i muškobanjaste lezbijke (žene koje preuzimaju ulogu muškarca u odnosu sa ženom), prenijele su 24sata.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close