Fifty Shades Freed

Konačno puni trailer za ''Pedeset nijansi slobodniji''

Trilogija Pedeset nijansi sive je snimljena prema istoimenim erotskim romana E.L. James koji su osvojili svijet.
Lifestyle / Seksualnost | 08. 11. 2017. u 13:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za Valentinovo 2018. godine obožavatelje erotskog romana Pedeset nijansi sive čeka prava poslastica: posljednji dio trilogije Pedeset nijansi slobodniji (Fifty Shades Freed) koji je jučer konačno predstavljen prvim punim trailerom.

Nakon nekoliko teasera stigao je trailer u kojem na početku možemo vidjeti Anu i Christiana po povratku s medenog mjeseca, a kod kuće ih čekaju nove opasnosti.

Trailer donosi još više seksa i još više opasnosti za mladence (Dakota Johnson i Jamie Dornan), a upoznaje nas s privlačnom arhitekticom koja je projektirala njihov dom iz snova (Arielle Kebbel).

Naravno, u igru se vraća i Anin bivši šef Jack Hyde (Eric Johnson) kako bi zakuhao situaciju. Tu je i Elena Lincoln koju je utjelovila Kim Basinger, prenosi MojTV.hr.

Najnoviji film je ponovno režirao James Foley prema scenariju Nialla Leonarda. U ostalim ulogama su Tyler Hoechlin, Eloise Mumford, Rita Ora i Luke Grimes.

Trilogija Pedeset nijansi sive je snimljena prema istoimenim erotskim romana E.L. James koji su osvojili svijet. Prvi film Pedeset nijansi sive je 2015. godine bio veliki hit u kinima i na budžetu od 40 milijuna dolara je zaradio 571 milijun diljem svijeta. Nastavak Pedeset nijansi mračniji koji smo mogli gledati u veljači ove godine je postigao nešto manji uspjeh: zaradio je 381 milijun dolara uz budžet od oko 55 milijuna.

Pedeset nijansi slobodniji se u američkim kinima očekuje 9. veljače 2018. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close