Zajedno za zdrav život

Kompanija dm donirala 705 litara tekućeg sapuna školacima u Mostaru, Foči i Visokom

Lifestyle / Seksualnost | 13. 09. 2017. u 11:20 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako bi utjecali na podizanje svijesti školaraca o važnosti redovne higijene ruku kompanija dm je srijedu u tri osnovne škole u BiH uručila donaciju od ukupno 705 litara tekućeg sapuna dm marke Balea.

Po 470 komada ovog osnovnog proizvoda za higijenu, odnosno po 235 litara, dostavljeno je školama koje su na inicijativu dm ZAJEDNO za zdrav život, prijavile projekte vezane za unapređenje higijene učenika: OŠ ''Sveti Sava'' u Foči, OŠ ''Safvet-beg Bašagić'' u Visokom i OŠ ''Buna'' u Mostaru.

S obzirom to da djeca, posebno ona uzrasta od prvog do petog razreda, uslijed neadekvatnih higijenskih mjera najčešće obolijevaju od različitih virusnih i bakterijskih bolesti, važno je apelirati da je jedan od prvih koraka prevencije redovno pranje ruku.

dm je, pred početak školske godine, mislio i na djecu i roditelje širom BiH. Na značaj održavanja higijene ruku podsjetio je sve kupce koji su, u periodu od 28. kolovoza do 5. rujna, u pratnji školarca posjetili dm prodavnice gdje im je na blagajni darovan Balea gel za dezinfekciju ruku. Tijekom aktivnosti podijeljeno je blizu 10.000 komada ovog dezinfekcijskog sredstva.

Kopirati
Drag cursor here to close