Partneri

Kakvi ste u krevetu? Znakovi da ste dobri u seksu?

Seks je u većini slučajeva zajedničko iskustvo pa je važno obratiti pažnju na ono što druga osoba želi. Bez komunikacije seks nikako neće biti dobar pa budite pažljivi i razumni.
Lifestyle / Seksualnost | 08. 06. 2021. u 21:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jeste li se ikada zapitali koliko ste zaista dobri u krevetu? Čak i ako za sebe mislite da ste i više nego odličan seksualni partner, stvarnost je možda drugačija. Ipak, ovih sedam znakova reći će vam ako ipak nemate razloga za brigu, prenosi Index.

Osjećate povezanost s partnerom

Dobar seks nije samo fizičko iskustvo, piše The Sun, nego osjećaj povezanosti dviju (ili više) osoba. Prvi korak je uvijek razumijevanje onog što partner želi u odnosu. Jednom kada shvatite što partnera zadovoljava, seks će postati puno bolji.

Imate samopouzdanja

Izgledati samouvjereno obično znači da ste dobri u onome što radite, a isto vrijedi i za seks. No, to ne znači da je dovoljno biti samouvjeren u svoje sposobnosti, već i imati pozitivnu sliku o svom tijelu i osjećati se seksi.

Otvoreni ste za promjene

Dobar ljubavnik je onaj koji je otvoren za promjene i koji je kreativan. Vaš je mozak važan koliko i vaše tijelo kada je riječ o dobrom seksu, pa će njegovo korištenje za smišljanje nečega imati izuzetno zadovoljavajuće rezultate. Odbijanje eksperimentiranja moglo bi rezultirati dosadnim, prizemnim seksom.

Slušate svog partnera

Seks je u većini slučajeva zajedničko iskustvo pa je važno obratiti pažnju na ono što druga osoba želi. Bez komunikacije seks nikako neće biti dobar pa budite pažljivi i razumni.

Ne žurite

Ključno je usporiti stvari i obratiti pažnju na detalje jer je temeljitost znak da ste dobro promislili o svemu što planirate napraviti u seksu.

Rijetko odbijate seks

Svima se ponekad ne da seksati, ali ako često odbijate svog partnera, vjerojatno će s vremenom izgubiti volju za vaš odnos. Što je seks češći, i veza je čvršća.

Zaigrani ste

Napokon, seks je vrijeme za igru pa je zabava tijekom odnosa siguran način da ga učinite ugodnijim, ali i nezaboravnim.

Kopirati
Drag cursor here to close