Prekidi

Kako se različiti znakovi nose s krajem veza?

Lavovi često pokušavaju uvjeriti bivše partnere da ih prime natrag jer im nije jasno kako je moguće da ih netko odbije.
Lifestyle / Zdravlje i sex | 27. 03. 2018. u 19:31 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svatko se s prekidom nosi na svoj način, a za neke stvari možete okriviti i horoskop. Evo kako se različiti znakovi nose s krajem veza:

Ovan

Ovnovima odbijanje nije najdraža stvar na svijetu, zato se jako teško nose s prekidima. Kod drugih stvari još nekako mogu kontrolirati emocije, ali ako ih prekid iznenadi, velike su šanse da će se ponašati jako djetinjasto.

Bik

Ovaj znak ne voli promjene i nepoznate stvari, a prekid je i jedno i drugo. Bikovi će se nakon prekida osjećati izgubljeno jer znaju da moraju promijeniti svoje osjećaje prema osobi koja ih ostavlja, svoju budućnost i svoju razinu opuštenosti, piše Index.hr.

Blizanci

Blizancima je jasno da prekidi nisu najbolja stvar na svijetu, ali jasno im je i da život ide dalje i nakon prekida. Zato vrlo brzo već traže nekog novog i još brže zaboravljaju na staru ljubav.

Rak

Rakovi su po pitanju prekida vrlo djetinjasti - odbijanje im se ne sviđa i počinju se ponašati kao klinci kojima je netko odbio kupiti sladoled. Pasivna agresija je još jedno od omiljenih oružja ovog horoskopskog znaka.

Lav

Prosječnom Lavu odbijanje zvuči kao poruka da nije dovoljno dobar za osobu koja ga ostavlja, zato će se svim silama truditi dokazati da to nije istina. Lavovi često pokušavaju uvjeriti bivše partnere da ih prime natrag jer im nije jasno kako je moguće da ih netko odbije.

Djevica

Djevice će dugo skrivati kako se osjećaju zbog prekida, a često će pokušati i opravdati prekid - i sebi, i drugima. Najčešće će nakon prvotnog opravdavanja ući u fazu u kojoj previše razmišljaju o svakom detalju, što će ih učiniti još depresivnijima.

Vaga

Kad je o Vagama riječ, prekid ima dva efekta. Ponekad ih on uopće ne dira previše i odmah se vrate u ravnotežu, a ponekad ih jako uzdrma pa im treba nešto duže vrijeme. Ipak, Vage se oporavljaju jako brzo i učinkovito.

Škorpion

Nakon prekida Škorpioni se pretvaraju u ljute, tvrdoglave ljude koji govore stvari poput: “Točno sam znao da ćeš me ostaviti!” Na oprost možete zaboraviti - to je za njih nemoguće ako ste ih odbili.

Strijelac

Strijelci će reagirati na jedan od dva načina. Ako im nije pretjerano stalo, bit će poprilično nonšalantni po pitanju prekida. Ako im je stalo, na sve će moguće načine pokušati zanijekati da se prekid događa i tražiti način da se veza spasi.

Jarac

Ovaj znak ulaže veliki trud u vezi i trudi se ne biti ostavljen, a kad se to dogodi, ne zna kako se ponašati. Analizira svaki korak, traži greške u stvarima na koje nema utjecaj i jednostavno se previše grize zbog prilike za ljubav koju je očito uništio.

Vodenjak

Vodenjaci se ne znaju zrelo ponašati nakon prekida. Naljutit će se, vikati, ili jednostavno jasno i glasno tračati bivšu ljubav, što s prijateljima, što putem agresivnih statusa na Facebooku.

Ribe

Ribe automatski misle da je prekid njihova krivca i cijelo vrijeme traže razlog i nešto čime su otjerale bivšeg partnera. Od svih horoskopskih znakova treba im najduže da se oporave od prekida jer često ne žele vjerovati da je veza gotova.

Kopirati
Drag cursor here to close