Nova misija šarmiranja

Kako očarati njegove prijatelje?

Slušajte ih kad pričaju, a kad vi pričate, ne brzajte i ne povisujte ton
Lifestyle / Seksualnost | 08. 04. 2020. u 21:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najteži dio ste odradili: osvojili Njega. Sad još morate šarmirati i njegove frendove (naravno, isključivo platonski)...

Potrudite se od prve zapamtiti njihova imena, piše Cosmopolitan. I upotrijebiti ih prvom prilikom, po mogućnosti već u narednih deset minuta. Ako vas je na tulumu upoznao sa svojom najboljom prijateljicom, prelažemo nešto tipa: "Ivana, želiš li možda i ti još jedan koktel". Ako vas je na ulici upoznao s prijateljem iz djetinjstva, biti će mu simpatično nešto tipa: "Marko, tako se zove i moj mali nećak."

Udijelite im kompliment. Recite im nešto u stilu "moj dečko vas toliko hvali da sam mislila da pretjeruje, ali bio je u pravu". Ili " nikad nisam vidjela ekipu koja se toliko dobro zabavlja kad je na okupu". A neće škoditi potrudite li ih se pohvalite i pojedinačno, s nečim poput: "Ana, imaš predivnu kosu, ljubomorna sam". Ili "Fran, nitko ne priča viceve tako dobro kao ti!

Iznenadite ih malim znakom pažnje. Znate da njegova prijateljica obožava sve što ima s Parizom, a vi upravo tamo idete sljedeći tjedan? Kupite joj slatki magnet za hladnjak na Eiffelov toranj ili neku drugi zaštitni znak tog grada. Dečkov najbolji frend se razbolio, starci mu žive u drugom gradu, a vi ste baš taj dan skuhali juhu? Pošaljite mu lončić po dečku.

Pokažite zavidno znanje o temi za koju znate da ih zanima, bile to vrste piva ili europska kinematografija. Par informacija koje je lako uguglati a koje prosječan čovjek ne zna, oboriti će ih s nogu.

Ne brbljajte ali isto tako nemojte biti šutljivi. Zlatna sredina ostaviti će dojam da ste zrela i stabilna osoba. Slušajte ih kad pričaju, a kad vi pričate, ne brzajte i ne povisujte ton.

Ne skrećite pogled kad s njima pričate. Gledajući ih u oči pokazujete samopouzdanje i sigurnost, dvije veoma privlačne osobine, piše Cosmopolitan.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close