Stručnjakinja otkriva

Kako ćete dobiti ono što želite u krevetu koristeći samo jedno pravilo?

Stručnjakinja za odnose Megan Luscombe kaže kako postoji jednostavan način kako dobiti u krevetu sve što želite.
Lifestyle / Seksualnost | 23. 05. 2018. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postoji niz neugodnih pitanja koja se često pojavljuju u spavaćoj sobi i zbog kojih partneri nisu zadovoljni.

Stručnjakinja za odnose Megan Luscombe kaže kako postoji jednostavan način kako dobiti u krevetu sve što želite.  Tajna je u tome da partnerima otvoreno bez ustručavanja kažete što točno želite.

"Recite im što želite, kako želite i gdje želite. Žene se moraju prestati skrivati iza "muškarci trebaju znati što želim"  i preuzeti kontrolu nad poštenom komunikacijom. Ako želite dobar seks, morate raditi na tome. Ako želite postići orgazam, morate im pokazati kako", rekla je Megan.

Megan je rekla kako u odnosu svatko treba izraziti svoje želje. Preporučuje da započnete svoje zahtjeve sa sljedećim stvarima: "Ja stvarno volim kada mi radiš to.." i: "Volim se seksati s tobom, ali za orgazam mi trebaš učiti to...".

Kaže kako je iskrenost ključ ovog pravila i kako ne treba biti sramežljiv.

"Razgovarajte sa svojim partnerom, cijenit će vašu iskrenost. Objasnite mu da ne želite povrijediti njegove osjećaje, ali i da ne želite nastaviti s lošom predigrom ili nezadovoljavajućim seksom'', rekla je Megan i dodala kako svakako treba izbjegavati fraze ''mrzim to kad radiš'' ili ''nemaš pojma o tome''.

Kopirati
Drag cursor here to close