Ana, slobodno nas privedi

Kad bi ovakve policajke kontrolirale javni red, sve bi štimalo!

Playmate Ana Braga ima posebnu pasiju - slikanje na benzinskim crpkama, ali sa što manje odjeće. Brazilka se u najnovijem izdanju pojavila u uniformi policajk
Lifestyle / Seksualnost | 20. 10. 2017. u 12:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Playmate Ana Braga ima posebnu pasiju - slikanje na benzinskim crpkama, ali sa što manje odjeće. Brazilka se u najnovijem izdanju pojavila u uniformi policajke, s tim da ovako moderan kroz za policiju vjerojatno u stvarnosti ne bi prošao.

Vruća Ana imala je pritom na umu uštedu materijala, a za vruće dane je ovakva uniforma više nego dobra, doduše - ovisno o tome tko ju nosi na sebi.

Naravno, bivša Playboyeva ljepotica nije pošla uhititi bilo koga, nego se jednostavno uklapa u američko razdoblje Halloweena.

Mnoge Halloween zabave podrazumijevaju stil 'što oskudnije, to bolje', a Ana Braga je tu na domaćem terenu.

Kako odjeća koju nosi nije u funkciji skrivanja, nego otkrivanja njezinih čari, Ana prilikom sipanja goriva radi sve po PS-u, a ukoliko naiđe policija, makar i u rutinskoj kontroli, ostat će impresionirani njezinom - kapom na glavi i produžiti dalje.

"Krenula sam na jednu Halloween zabavu, a onda sam primijetila da mi je gorivo pri kraju", kaže Ana, prenosi njemački Bild.

  / Ana Braga 


Ana u svakom slučaju ima nevjerojatnu sreću: Uvijek kad sipa gorivo, tu se zatekne i jedan fotograf! A tko ne bi Anu 'okinuo'...

I dok se žene pitaju, kako uopće u takvim štiklama upravlja automobilom, muškarci su više nego impresionirani Aninom vještinom provjere tlaka u gumama.

Što se tiče same "završne večeri" Halloweena, 31. listopada, Ana je izjavila da se neće pojaviti u kostimu policistkinje, jer nikad ne nosi dva puta isto. Planira se kostimirati kao srednjoškolska djevojka.

Nema sumnje da će se i tada ''slučajno'' u blizini vrzmati neki fotograf koji se na smrt dosađuje, ne znajući živ je li došao ili pošao... Sve dok ne dođe lijepa Ana.

Kopirati
Drag cursor here to close