Čudna veza

Ima neka tajna veza između kvalitete seksa i nevjere

Partneri koji su u anketi tvrdili da imaju fantastičan seksualni život češće bili spremni na seks i izvan braka
Lifestyle / Seksualnost | 28. 04. 2019. u 15:08 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dobar seks preduvjet je dobre veze, tvrde nam "stručnjaci" na šanku oduvijek, dodajući kako je još bolje ako je seks odličan... i kao i većina takvih savjeta, i ovaj je samo mit koji zapravo nema veze s istinom?!

Naime, na Državnom sveučilištu Florida provedeno je trogodišnje istraživanje iz područja psihologije o tome koji su rizici za nevjeru u vezi, odnosno kako seks utječe na to.

Sigurno biste stavili ruku u vatru tvrdeći da je dobar seks dobar za vezu, a odličan još i bolji. No, izgleda da i nije tako, prenosi Metroportal.hr. U istraživanju su sudjelovala 233 novovjenčana para koja su sa znanstvenicima podijelila svoja intimna iskustva te odgovorila na brojna pitanja o kvaliteti veze i o seksu.

Ispostavilo se da će muškarci koji su prije braka imali puno avantura i seksa za jednu noć češće varati suprugu, dok žene koje su bile takve prije braka to neće činitiili će to činiti puno rjeđe od muškaraca.

Također, mlađe osobe i manje atraktivne žene češće će varati od zrelih osoba i atraktivnih žena. Još zanimljivije od ovoga je podatak da su partneri koji su u anketi tvrdili da imaju fantastičan seksualni život češće bili spremni na seks i izvan braka.

Psiholozi smatraju kako je razlog ovome taj što ti ljudi jednostavno vole seks pa ga upražnjavaju kako u braku tako i izvan njega. Stoga, ako vas partner prevari, ne krivite sebe i svoje vještine pod plahtama. Zaista je on kriv.

Kopirati
Drag cursor here to close