Uf

Hvalila se da ljubi milijunaša pa je saznala da je on već oženjen

Harry je Megan lagao od prvog dana
Lifestyle / Seksualnost | 06. 06. 2020. u 14:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

A post shared by M E G A N (@meganbartonhanson_) on

Britanska zvijezda reality showa 'Love Island' Megan Barton Hanson (26) našla se u središtu skandala. Nedavno se pohvalila da je u vezi s milijunašem Harryjem Fennerom, no ubrzo je saznala da je on ima suprugu.

Harry je Megan lagao od prvog dana. U braku je od prošle godine, a otkako je upoznao Megan, cijelo vrijeme uspješno je skrivao da je oženjen. Kad je Megan prije nekoliko dana sve saznala, nije imala drugog izbora već ga je ostavila, prenosi 24sata.hr.

Megan je Harryja pitala je li slobodan čim su se upoznali, na što joj je on odgovorio da je. Nekoliko dana su ih paparazzi pratili, a potom je Megan saznala okrutnu istinu. 

''Ona nikada ne bi išla iza leđa drugoj ženi. Ove vijesti teške su i njoj, ali i Harryjevoj supruzi Charlotte. Harry je Megan čak govorio kako je jednom bio zaručen, no nikada nije stao pred oltar'', rekao je izvor blizak bivšoj striptizeti. 

'Love Island' jedan je od najpopularnijih realityja u Velikoj Britaniji, a Megan je nakon sudjelovanja pridobila velik broj pratitelja na društvenim mrežama. Prati je 1,8 milijuna ljudi.

I u showu se uvijek odijevala provokativno, stavivši svoje bujne atribute u prvi plan, a to čini sada i na Instagramu gdje nerijetko objavi fotografije u donjem rublju, toplesu ili izazovnoj modnoj kombinaciji. 

Kopirati
Drag cursor here to close