Sami sebe unište

Horoskopski znakovi koji ne mogu ostvariti ozbiljnu vezu

Ovo su tri horoskopska znaka koji nisu nikako u stanju ostvariti ozbiljnu vezu.
Lifestyle / Seksualnost | 18. 10. 2018. u 07:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako već duže vremena bezuspješno tragate za dečkom te samo skačete iz jedne loše veze u drugu, moguće je da ste rođene u pogrešnom znaku.

Ovo su tri horoskopska znaka koji nisu nikako u stanju ostvariti ozbiljnu vezu. Nadamo se da niste među njima:

Bik

I dok vi same sebe doživljavate kao jaku, samostalnu i samouvjerenu ženu, muškarci vas najčešće vide kao nekoga tko je sam sebi dovoljan. Zbog vašeg ambicioznog i natjecateljskog karaktera, onaj tko je s vama u vezi može se osjećati kao da ga stalno testirate i postavljate mu nove izazove kako biste se uvjerile da vas je dostojan zbog čega najčešće na kraju završite same.

Djevica

Svi vam kažu da ste pametne, zanimljive i društvene, a vi nikako da zadržite dečka. Pitate se u čemu je problem? Unatoč svim navedenim kvalitetama, ono što vas koči u vezama je vaša emocionalna rezerviranost. Nijedna veza ne može preživjeti bez pokazivanja emocija, bile one sretne ili tužne. Prestanite glumiti ledenu kraljicu i muškarci će vam se bacati pod noge, piše Index.hr.

Vodenjak

Vaš glavni problem je taj što vi uopće ne tražite dečka, već izazov. Muškarci koji se mogu opisati kao "normalni" vama uopće nisu zanimljivi. Vi radije birate frajere s problemima i onda ih pokušavate popraviti jer vam izazovi općenito predstavljaju zadovoljstvo u životu. No nitko ne voli kada ga netko stalno pokušava promijeniti, pa vas i takvi "krivi" dečki uglavnom jako brzo ostave.

 

Kopirati
Drag cursor here to close