Jednom u životu

Horoskopski znakovi koji najčešće vole samo jednom u životu

Osobama rođenima u ovom znaku treba jako puno vremena da se zaljube i vrlo su oprezni u biranju partnera.
Lifestyle / Seksualnost | 05. 11. 2018. u 08:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neki ljudi zaljubljuju se na dnevnoj bazi, dok se nekima to događa samo jednom u životu.

Veliki utjecaj na to ima i horoskopski znak, a ova četiri najčešće vole samo jednu osobu cijeli život:

Rak

Kao najvjerniji znak zodijaka, posve je logično i da Rakovi najčešće vole samo jednu osobu u životu. Jednom kad vam poklone svoj srce, vaše je zauvijek, čak i ako prekinete s njima. Njihovi osjećaji su trajni i zaista trebate gadno pogriješiti kako biste natjerali Raka da vas prestane voljeti.

Ribe

Iako njihovi osjećaji nisu toliko intenzivni kao kod Rakova, Ribe su također u stanju provesti godine, ako ne i desetljeća obožavajući samo jednu osobu. S obzirom na to da su po prirodi sanjari, teško razlikuju stvarnost od mašte pa su u stanju i u svojoj glavi stvoriti idealiziranu i nerealnu sliku osobe koju vole, piše Index.hr.

Bik

Osobama rođenima u ovom znaku treba jako puno vremena da se zaljube i vrlo su oprezni u biranju partnera. Nisu skloni površnim avanturama, već teže ozbiljnim vezama. Baš zato su onim tko ih uspije osvojiti spremne provesti cijeli život.

Jarac

Jarčevi su po prirodi samozatajni i teško se otvaraju pred drugi ljudima zbog straha od razočaranja. Teško je razbiti njihov štit, a kome to ipak pođe za rukom, dobit će vjernog partnera za cijeli život. Jedno kada steknu vaše povjerenje, neće se libiti ni pokazati svoje osjećaje, a obasipat će vas ljubavi sve do kraja života.

Kopirati
Drag cursor here to close