Ni primirisat'

Gary Lineker: "Ne želim više seks, jednostavno mi nije važan"

"Ne želim više ni s kim imati seks. Kako starite, taj poriv blijedi, a nivo testosterona pada. Jednostavno mi više nije važno. Volim flertovati, izlaziti, ljubim se i kuham za nekoga. Ali ne želim ići dalje od toga".
Lifestyle / Seksualnost | 08. 11. 2021. u 22:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U razgovoru za engleski tabloid The Sun objasnio je Gary Lineker kako mu seks više nije važan, kao ni upoznavanje sa ženama.

"Prije nekoliko mjeseci opet sam imao nekoliko izlazaka. Tu i tamo nekoga upoznaš. Ne u posljednje dvije godine, naravno, zbog pandemije. Ali uvijek sam se mučio sa upoznavanjem djevojaka. I kada se dogodi da dogovorim susret sa nekom, a poslije tog viđanja se javi osjećaj nezainteresiranosti, tada se osjećam loše", ispričao je Lineker.

On sada želi biti sam, ističe legendarni nogometaš.

"Ne želim više ni s kim imati seks. Kako starite, taj poriv blijedi, a nivo testosterona pada. Jednostavno mi više nije važno. Volim flertovati, izlaziti, ljubim se i kuham za nekoga. Ali ne želim ići dalje od toga. Nisam siguran jesam li aseksualan u bilo kom smislu te riječi. Jer bez obzira koliko imaš godina, lijepa žena je lijepa žena. Ali više mi nije toliko važno", priznao je.

Ipak, jedan je prozorčić ostavio otvorenim...

"Možda za deset godina, kad budem stvarno star, kad budem morao mijenjati pelene, možda tada drukčije razmislim. Nikad ne reci nikad".

Bivši engleski napadač već se dva puta ženio. U prvom braku bio je između 1986. i 2006., a u drugom od 2009. do 2016. godine. Otac je četvoro djece.

Video: Gary Lineker Presents Match of the Day in his Underwear
Kopirati
Drag cursor here to close