Nisu zahtjevni

Evo po kojem kriteriju muškarci biraju svoju buduću ženu

Stručnjaci tvrde kako muškarcima nije najvažnije je li partnerica nadprosječno atraktivna ili možda želi često seks i prava je zvijer u krevetu.
Lifestyle / Seksualnost | 20. 06. 2019. u 15:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Internet / 

Što ''natjera'' muškarce da postave pitanje svih pitanja? To je se sigurno (barem jednom) pitala svaka žena. Čini se da stručnjaci za veze znaju odgovor.

Sve ovisi o jednoj osobini

Stručnjaci tvrde kako muškarcima nije najvažnije je li partnerica nadprosječno atraktivna ili možda želi često seks i prava je zvijer u krevetu. Razlog za biranje bračne partnerice nalazi se izvan spavaće sobe. Naime, muškarci žele brak sa ženama koje ih mogu učiniti boljim ljudima.

Kod muškaraca je raširen jedan sasvim određeni osjećaj: potreba da se brinu o svojoj partnerici. Žele znati gdje se nalazi, paze na to da sigurno dođe kući te da ima dovoljno goriva u automobilu. Sve su to male stvari o kojima on prije nije razmišljao i koje su mu se činile nevažnima.

Samopouzdanje je enormno važno 

Stručnjaci savjetuju nešto važno svim ženama koje žele probuditi taj osjećaj kod muškaraca: nemojte tjerati partnera da se osjeća spremnim za vjenčanje, ali pružite mu osjećaj da je potreban. 

Stručnjaci su također sigurni da muškarce fasciniraju žene koje vole same sebe. Dakle, zdrava doza samopouzdanja je vrlo bitna. A to ženama treba kako bi muškarcima dale slobodnog prostora i vremena – kako bi ovi mogli postati bolji ljudi (koji se jednog dana žele vjenčati s njima), navodi miss7.

Kopirati
Drag cursor here to close