Zdravlje žene

Činjenice o ženskim bradavicama koje morate imati na umu

Lifestyle / Seksualnost | 29. 09. 2017. u 21:13 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osim što služe kada je u pitanju hranjenje bebe, one mogu ženi pružiti nevjerojatno zadovoljstvo ili pak otkriti da? ?imate zdravstvene probleme, piše Ordinacija.hr.

Evo što niste znali o bradavicama:

Mogu se širiti

Veličina ženske bradavice može biti različitih veličina i to se smatra normalnom pojavom, kaže dr. Alyssa Dweck iz New Yorka. Ako dobijete koji kilogram viška ili ostanete u drugom stanju one s mogu još povećati, što je sasvim normalno.

Dolaze u raznim bojama

Svjetlo roze, tamnocrvene ili smeđe – pigment bradavica se razlikuje na osnovi ženinog porijekla i boje ostatka kože. Baš kao što se veličina bradavica mijenja u trudnoći isto se može dogoditi i sa bojom. Sve je to posljedica hormonalnih promjena.

Mogu vam priuštiti veliko zadovoljstvo

Bradavice su za mnoge žene jaka erogena zona. Prilikom jednog istraživanja je putem MR pregleda ??prim?i?je?ćeno da bradavice, ako se stimuliraju, bude centar za užitak u mozgu, a isto se događa prilikom stimulacije klitorisa i vagine.

Dokazano je također kako samom stimulacijom bradavica žena može doživjeti orgazam. Znanstveno dokazano!

Iscjedak može biti normalna pojava

Slabi iscjedak iz bradavica koji se pojavljuje nakon što ste il lagano stisnuli vjerojatno nije velika stvar. No liječnici napominju da on, ako se radi o kremastom, bijelom iscjetku koji se pojavljuje sam od sebe, može biti simptom ne-kancerogenog tumora u mozgu.

Ne vole teretanu

Vježbanje je super zdrava odluka i vaše će vam tijelo biti zahvalno, ali ono može biti nezgodno za bradavice koje nakon vježbanja mogu biti tvrde, suhe, osjetljive... a sve je to p?osljedicaa njihovog trljanja o grudnjak. Namažite ih vaz?elinom prije ili nakon treninga.

Kopirati
Drag cursor here to close