Seks amater

Amateri u krevetu: Najlošiji ljubavnici na koje možete naletjeti

Sljedeći znaci slove za najlošije ljubavnike na koje ćete naletjeti.
Lifestyle / Seksualnost | 07. 09. 2018. u 18:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekim ljudima dobre vještine u krevetu i umijeće zavođenja nisu zapisani u zvijezdama.

Bilo zbog neobičnog mirisa, sebičnosti ili lijenosti, sljedeći znaci slove za najlošije ljubavnike na koje ćete naletjeti.

Lav

Iako nije posebno loša u krevetu, osoba rođena u znaku Lava opsjednuta je sobom i ponekada je potrebno podsjetiti je da je s njom u krevetu još jedna osoba, piše Index.hr.

Bik

Bikovi su seksualno nezasitni. Ponekada znaju biti vrlo naporni, a često im nije bitna tehnika seksa jer je njihov cilj samo da oni dođu do vrhunca.

Ovan

Osoba rođena u znaku Ovna ponekad može postati i nasilna ako nije seksualno zadovoljena. Ne mari previše za zadovoljstvo druge osobe i poprilično je lijena.

Strijelac

Strijelci će vas na početku iznenaditi svoj perverznim umom zbog kojeg ćete biti sigurni da su dobri u krevetu. Međutim, njima žive osobe nisu ni približno zanimljive kao seksualna pomagala pa bi vrlo vjerojatno mogli zaboraviti na vas usred samog seksualnog čina.

Ribe

Ribe često žive hipijevskim načinom života. Njihova lijenost najčešće se očituje u lošoj higijeni pa bi se mogli zaprepastiti kada dođe do svlačenja odjeće.

Kopirati
Drag cursor here to close