Čitaj između redaka

Ako ti dragi kaže nešto od ovoga, zasigurno ima drugu

Ako će ti reći neku od ovih 5 rečenica, velika je vjerojatnost da ima drugu…
Lifestyle / Seksualnost | 22. 01. 2020. u 18:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Možda si ga već i pozvala na razgovor i direktno ga pitala vara li te – a on je kategorički zanijekao! Ponekad se mora čitati između redaka. Naime, postoje neke izjave koje mogu otkriti da te vara, piše Miss7.

Naime, ako će ti reći neku od ovih 5 rečenica, velika je vjerojatnost da ima drugu… 

"Nisam baš fit i danas navečer bih radije bio sam."  Naravno da može biti bolestan te želi sam ležati u krevetu kako ne bi bio na teret partneru. Međutim, ova rečenica može imati totalno drugo značenje. Obično se veseli kad se brineš za njega i kad si tu za njega dok mu nije dobro. Dakle, to je možda izgovor. Savjet: otvoreno mu reci što misliš. Razgovor je jedino rješenje! 

"Malo sam duže ostao s dečkima."  I to je potpuno OK te se to - u vezi koja je bazirana na povjerenju i zdrava je – ne smije biti problem. Međutim, to se jako često događa u zadnje vrijeme. Hm, onda trebate razgovarati. To ne mora značiti da se nalazi s drugom. Međutim, može značiti da nešto nije u redu u vezi pa te izbjegava.

"To si si totalno umislila!" Više puta si mu rekla što misliš, a on stalno odbija tvoje pretpostavke. Međutim, tvoj osjećaj u trbuhu govori ti nešto drugo. I ova rečenica može biti znak da te vara. A govori je zato jer i sam zna da to što radi nije OK. Srami se zbog svog ponašanja te ne laže samo tebi – nego i sebi, javlja Miss7. 

"Trenutačno sam u strašnom stresu zbog posla!" Je li to istina ili njegov 'sastanak' uopće nije poslovan. To je isprika broj 1 ako te vara. Mnogi muškarci kriju svoj preljub navodeći prekovremene sate u uredu i stres na poslu kao razlog. Ako i tako u zadnje vrijeme nešto nije OK među vama, onda je to gotovo siguran znak da te vara. 

Kaže "Ne!" seksu  Najkasnije sada zvone zvona na uzbunu! ''Ne!'' seksu inače vrlo rijetko čuješ od njega. Ako već duže vrijeme ne ide među vama kako bi trebalo, to može puno toga značiti. Možda se nešto među vama promijenilo? Naravno da može biti da ima neku drugu te da ima dovoljno seksa – nažalost, negdje drugdje.

Kopirati
Drag cursor here to close