Maloljetan, a sretan

VIDEO | Skida nevinost za tatine pare

Za 4.500 dolara će svatko od 50 gostiju imati na raspolaganju po dvije prostitutke, a moći će konzumirati i neograničenu količinu hrane i pića.
Lifestyle / Seksualnost | 11. 12. 2018. u 15:52 Z.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još uvijek nerazdjevičeni šesnaestogodišnjak osvojio je karte za kontroverzni sex festival na Karibima.

Brian, koji je iz Čilea, a živi u New Yorku ušao je u konkurenciju koristeći očevu kreditnu karticu bez njegova znanja.

Organizatori tvrde da njegova majka bila bijesna, no da mu je otac dao dozvolu da se pojavi na ovom događaju koji počinje u srijedu na misterioznom otoku.

U nagradnoj igri mogli su sudjelovati svi koji su kupili proizvode s logotipom seks otoka, a Brian je kupio okvir za mobitel i torbu za 60 dolara.

''Kada sam vidio video sa seks otoka, jednostavno sam želio biti tamo, nikada nisam mogao zamisliti da ću zaista osvojiti. Koristio sam tatinu karticu, a nisam mu rekao. Kada sam rekao roditeljima bili su bijesni, ali kada je tata istražio o čemu se radi, svidjelo mu se ono što je vidio i odlučio je dati mi dozvolu da idem'', kaže Brian.

Iako mu se majka i dalje protivi, Brian ide na put.

Organizatorima je rekao kako ne može spavati od uzbuđenja te samo razmišlja o tome kako će mu biti.

''Želim imati seks po prvi put u životu. Izgubiti nevinost mi je jako važno u ovom razdoblju. Pokušavao sam naći cure na Tinderu ali nikad nisam imao hrabrosti uživo se naći s njima, jer nisam znao tko me očekuje iza profila. Prije sam poljubio curu u školi, ali nije htjela imati ništa više sa mnom, prijatelji su mi sada užasno ljubomorni'' kaže Brian.

Otkrivena je lokacija otoka na kojem će se održati zabava puna seksa i droge. Radi se o resortu na privatnom otoku na obali Trinidada i Tobaga, rekao je za The Post predstavnik tvrtke koja organizira tu zabavu.

Tulum koji traje četiri dana i tri noći trebao je koštati šest tisuća dolara po osobi, no cijena je tijekom popusta na crni petak pala na 4.500 dolara, a ta je snižena cijena i dalje na snazi.

Za taj će novac svatko od 50 gostiju imati na raspolaganju po dvije prostitutke, a moći će konzumirati i neograničenu količinu hrane i pića. Većina žena koje će biti na raspolaganju gostima su iz Kolumbije, Brazila, Puerto Rica i drugih južnoameričkih zemalja, no biti će i nekoliko djevojaka iz SAD-a i Kanade.

Osim prostitutki, gosti će na tom tulumu imati i pristup drogama, a najviše se traži kokain, piše NY Post.

Točna lokacija resorta i privatnog otoka i dalje je tajna, no organizatori 'Sex island holiday-a' potvrdili su da imaju dozvolu za održavanje tog događaja od vlasti u Trinidadu i Tobagu.

No tamošnje Ministarstvo turizma novinarima je reklo da nikad nisu čuli za takav događaj, a dodaju i da su prostitucija i droge ilegalni na njihovom otoku.

Sex island organiziraju petorica prijatelja koji vole tulumariti i koji redovito pohađaju seks zabave diljem svijeta.

Radi se o muškarcima u 30-im i 40-im godinama koji sebe na neki način smatraju Robin Hoodom jer omogućavaju svima ulazak u svijet pun rock zvijezda, prostitutki i droga.

Jedan od petorice organizatora je vlasnik bordela u Kolumbiji, a toliko je strastven u svom poslu da je odlučio pretvoriti ga u ovakvo 'mini carstvo'.

Ovaj će se tulum na otoku održati od 14. do 17. prosinca, a to je već drugi sličan pokušaj ovih organizatora. Oni su prošle godine planirali sličan događaj u Kolumbiji, no tamošnje vlasti to nisu dopustile. Nakon toga su se odlučili za Trinidad i Tobago.

Kopirati
Drag cursor here to close