Guardiola odobrio za spas sezone?

Seks orgije igrača Manchester Cityja

Bujne Instagram ljepotice su iz Milana doletjele u Manchester te su autobusom prevezene do gradića Knutforda u Cheshireu gdje su im se pridružili igrači Cityja.
Lifestyle / Seksualnost | 15. 01. 2020. u 13:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester City stars fly 22 models to £150-a-night Cheshire hotel

Instagram models were flown over to Cheshire to party with the footballers Event believed to have taken months to organise by those close to the club The women took to Instagram where they shared pictures and video of the night Manchester City footballers flew 22 Instagram models out to Cheshire for a 'Bunga Bunga' style party at a luxury hotel and spa resort.

Nogometni Otok u srijedu bruji o orgijama gotovo cijele momčad Manchester Cityja s 15-ak Instagram ljepotica iz Italije, koje je navodno blagoslovio ni manje ni više nego njihov trener Pep Guardiola.

Svi engleski mediji danas prenose nevjerojatnu vijest o raskalašenoj seks zabavi koju su organizirale zvijezde Cityja uz zeleno svjetlo šefa momčadi.

Guardiolini igrači navodno su angažirali dvije talijanske PR agencije, koje su odradile tehnički dio posla, izabrale i organizirale avionski let za 15 talijanskih modela te njihov dolazak u ekskluzivni Mere Golf Resort & Spa koji se nalazi u Cheshireu.

Amira Paula, jedna od djevojaka objavila je svoju fotografiju iz Mere Golf resorta na Instagramu, prenose Sportske novosti.

Luda zabava dogodila se, tvrde, nakon nedjeljne 6:1 pobjede Cityja u gostima kod Aston Ville.

Bujne Instagram ljepotice su iz Milana doletjele u Manchester te su autobusom prevezene do gradića Knutforda u Cheshireu gdje su im se pridružili igrači Cityja.

Jedna od djevojaka sa zabave bila je navodno i talijanska prezenterica i bivša misica Chiara Giuffrida.

Priča je procurila u javnost jer se dio atraktivnih modela iz Italije na svojim Instagram profilima pohvalio fotkama s ekskluzivnom druženja.

Kopirati
Drag cursor here to close