Sve se otkrije :)

5 stvari koje muškarci ne žele priznati

Muškarci razmišljaju više u sekvencama i linearno te zbog toga nisu baš dobri u multitaskingu.
Lifestyle / Seksualnost | 09. 09. 2019. u 18:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postoje stvari koje muškarci ne žele priznati, ali duboko u sebi ipak žele da njihova djevojka ili žena to ipak zna. Neke od njih su: 

1. Muškarci mogu biti osjećajni

Muškarci su uvijek snažni i čvrsti, nikada ne plaču te ih ništa ne može izbaciti iz takta? Pogrešno! Možda to ne pokazuju ''prema van'', ali itekako imaju trenutke "slabosti". Naravno da nam to nikada neće priznati ili pokazati. Zato će, kad ih ostavi cura, radije otići van s dečkima i napiti se nego ostati doma i plakati. Makar im se baš ostaje doma i plače.

2. Muškarci žele dobiti koji kompliment

Tko to ne bi htio? U krajnjoj liniji, komplimenti nam pojačavaju samopouzdanje. Dakle žene, češće uputite koji kompliment svom partneru. Premda djeluju samouvjerno i kao da im nitko ne treba – biti će zadovoljniji.

3. Muškarci žele zadovoljiti u krevetu

Ma kako veliki zavodnici bili, imali mnogo iskustva i uzbudljiv život među plahtama, ni jedan muškarac ne želi čuti kako nije "obavio posao" kako valja i partnerica mu je nezadovoljena. Makar i partnerica za jednu noć, a posebno ako su u vezi i vole svoju dragu. 

4. Ne žele usporedbe s drugim muškarcima

Žene su sklone stalno uspoređivati muškarce. Dok god se to događa samo u glavama – sve je u redu. Ali, ni u kom slučaju mu to žena ne bi smjela reći. Muškarci žele biti jedinstveni i žele potvrdu da su dobri onakvi kakvi jesu. I polalo žive u strahu da čuju kako je onaj prije njega bio u nečemu, bilo čemu, bolji od njega.

5. Njihov mozak radi drugačije

Činjenica da muškarci drugačije razmišljaju od žena nije tajna, a to se osobito dobro vidi u vezi (na primjer, kod postavljanja prioriteta). Međutim, što muškarci žele od žena: da prepoznaju kako njihov mozak jednostavno drugačije funkcionira od njihovog. A to je istina – naime, muškarci razmišljaju više u sekvencama i linearno te zbog toga nisu baš dobri u multitaskingu.

Kopirati
Drag cursor here to close