Fascinantne činjenice

10 suptilnih znakova koji dokazuju da si jako privlačna!

Fascinantne činjenice o ženskoj privlačnosti koji će ti možda promijeniti mišljenje o vlastitoj ljepoti, na bolje.
Lifestyle / Seksualnost | 04. 04. 2021. u 20:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi znaju da se naša percepcija nas samih razlikuje od onoga kako nas drugi vide. Mnoge su žene previše kritične prema vlastitom izgledu i pokušavaju promijeniti previše stvari na sebi, ali krupne usne, duge noge i pune usne nisu najvažniji kriterij ljepote.

Bright Side naišao je na nekoliko fascinantnih činjenica o ženskoj privlačnosti koji će ti možda promijeniti mišljenje o vlastitoj ljepoti, na bolje.

Plavuše privlače više pažnje

Mnoga istraživanja pokazuju da plavokose žene dobivaju više poziva za ples te muškarci s njima češće razgovaraju. Plavokose žene trebaju znati: priroda ti je već dala bonus pa te promjena boje kose neće učiniti privlačnijom. Ali one koje imaju crnu, smeđu ili crvenu kosu ne trebaju se osjećati loše zbog toga - tajna privlačnosti nije samo u boji kose.

Važan je oblik grudi, a ne veličina

Postoji stereotip koji kaže da što su grudi veće, to je žena privlačnija. Ali u stvari to nije istina. Studije pokazuju da se grudi prosječne veličine smatraju najatraktivnijima i njihov oblik je muškarcima jako bitan. Grudi koje izgledaju dobro ne moraju biti ogromne da bi izgledale privlačno.

Ugodan miris povećava privlačnost nečijeg lica

Parfem nije samo način da budeš drukčija nego i način da izgledaš privlačnije. U studiji koju je proveo Monell Chemical Senses Center, muškarci i žene su zamoljeni da ocijene fotografije žena. Tijekom eksperimenta, istraživači su raspršili mirise ribljeg i ružinog ulja u različitim omjerima. Kad je dominirao ugodan miris ružinog ulja, ispitanici su fotografije rangirali više. Ako želiš koristiti ovo znanje u svom svakodnevnom životu, trebala bi znati da mirisi koji su prejaki mogu imati suprotan učinak pa budi oprezna, prenosi MissZdrava.

Ako je lice mladoliko, oblik tijela je manje važan

Majke znaju što rade kad uče svoje kćeri da brinu o svojoj koži dok su mlade. Studije su dokazale da se ženska privlačnost uvelike oslanja na to kako mlado lice izgleda. To je zbog činjenice da mladoliko lice signalizira drugim ljudima da je žena zdrava i da ima dobar reproduktivan sustav.

Lijepe noge privlače jednako pozornosti koliko i grudi i stražnjica

Grudi nisu najprivlačniji dio ženskog tijela. Ovo možda zvuči suludo, ali je istina: mnoge žene misle da su njihove noge najatraktivniji dio tijela. Iskoristi to!

Visoki ženski glasovi su ugodniji za slušanje

Ako imaš visok glas, već si privlačnija od mnogih drugih žena. Studije pokazuju da se žene s dubljim glasom smatraju i manje privlačnima. Ovisno o tome s kim razgovaraš i o čemu se razgovara, možeš učiniti da tvoj glas bude dublji ili viši kako bi postigla potreban učinak.

Duge noge nisu atraktivne kao srednje duge

Zbog toga će žene koje nemaju duge noge biti vrlo sretne. Dokazano je da se noge prosječne veličine smatraju najatraktivnijima. Važan su znak dobrog fizičkog zdravlja.

Spinalna krivulja donjeg djela leđa ima učinak na atraktivnost

Atraktivni kukovi i stražnjica važni su, naravno. Ali ima još nešto što ima još veći učinak na atraktivnost: kralježnična krivulja donjeg dijela leđa. Kao što se ispostavilo, kad su žene trudne, razvija se kralježnična krivulja za koju se vjeruje da je vrlo atraktivna.

Suosjećajnost povećava privlačnost

Ako si suosjećajnija osoba, ljudi će te voljeti. Niz znanstvenih studija dokazao je da žene jako cijene uslužnost i brigu.Isto tako, suprotan spol misli da su brižne žene izuzetno ženstvene i privlačne.

Nagnuto lice izgleda privlačnije

Kad se bilo koje lice nagne, izgleda privlačnije. A ono što je smiješno, osoba koja je manje privlačna prije naginjanja, postat će privlačnija.


Kopirati
Drag cursor here to close