Rita Ora

Pjevačica zbog kršenja pravila lockdowna izbačena iz popularnog showa

"Toliko truda se ulaže da svi koji sudjeluju u showu budu sigurni i mnogi su se osjećali iznevjereno zbog načina na koji se Rita ponašala. Nije sebi učinila uslugu"
Lifestyle / Zabava | 10. 02. 2021. u 17:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevačica Rita Ora neće dobiti novi angažman u novoj sezoni showa The Masked Singer. Rita je bila jedna od članica žirija u spomenutoj emisiji, no navodno producentska kuća s njom ne želi nastaviti suradnju jer je prekršila epidemiološke mjere, i to dva puta, piše Index.

Najprije je otputovala u Egipat gdje je imala nastup u jednom hotelu s pet zvjezdica, a nakon povratka u Veliku Britaniju, umjesto da bude u izolaciji, pjevačica je priredila tajnu rođendansku zabavu na kojoj je pozvala veliki broj svojih prijatelja.

"Gledatelji su tjednima gledali Ritu subotom navečer, ali show The Masked Singer snimljen je prije njenog rođendana", kazao je izvor za The Mirror.

"Toliko truda se ulaže da svi koji sudjeluju u showu budu sigurni i mnogi su se osjećali iznevjereno zbog načina na koji se Rita ponašala. Nije sebi učinila uslugu", dodao je izvor.

Međutim, izvor blizak Riti tvrdi da je razlog zbog kojeg se Rita neće pojaviti u novoj sezoni showa taj što je prihvatila drugi angažman.

"Opće je poznato da je ona u Australiji i da će snimati The Voice sljedećih nekoliko mjeseci", rekao je izvor.

Video: The Masked Singer UK - Season 2 Trailer

No ono što su primijetili pratitelji je velika promjena na službenom Instagram profilu slavne pjevačice.

Naime, prije šest dana Rita je obrisala sve svoje objave na Instagramu, a sada se na njom profilu mogu vidjeti samo objave vezane za novu pjesmu koja bi trebala izaći 12. veljače.

Britanska policija nedavno je pjevačicu nazvala "sebičnom" jer je u studenom u restoranu Casa Cruz održala zatvorenu zabavu povodom 30. rođendana.

Kopirati
Drag cursor here to close