Emir & Frozen Camels

Nakon svakog mraka će doći svjetlost koju donosi novi dan...

Emir & Frozen Camels objavili kućnu akustičnu verziju pjesme ULICA
Lifestyle / Zabava | 09. 05. 2020. u 13:26 Bljesak.info
Emir & Frozen Camels - ULICA

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi rock benda Emir & Frozen Camels igrom slučaja, na početku pandemije korona virusa, našli su se na različitim krajevima svijeta. Lider benda Emir Bukovica se zatekao u Sjedinjenim Američkim Državama, u nemogućnosti da se uopće vrati u Europu.

Bend, kao i sam Bukovica, se tijekom karantena i oštrijih mjera za sve, nije medijski oglašavao, jer po njihovim riječima ''nisu željeli biti estradni korona profiteri''.

No, ovih dana su EFC članovi zajednički, svako iz svog trenutnog doma, uživo odsvirali i otpjevali kućnu akustičnu verziju njihove pjesme ''Ulica''. Pjesme koja u ova teška vremena za svakoga dobiva dodatni smisao, jer govori o tome kako je potpuno jasno koliko smo zaista svi povezani i koliko su ovaj svijet i svaka naša ulica zajednički u svakom smislu te riječi.

''Kao što tekst naše pjesme kaže ‘Nakon svakog mraka će doći svjetlost koju donosi novi dan...’ jer ‘ovo je ulica za tebe, ulica za mene’ nadam se da ćemo konačno nakon ove korone shvatiti koliko smo mali i nemoćni sami i koliko trebamo svi jedni druge da bi dočekali svijetlo na kraju ovog tunela'', riječi su autora pjesme ''Ulica'' Emira Bukovice.

Ovaj nepretenciozni online nastup ''smrznutih kamila'', snimljen mobitelima članova benda, u video spot je pretvorio i režirao Jasmin Jatić.

EFC ga je simbolično odlučio objaviti danas, na Dan pobjede nad fašizmom i može se pogledati na službenoj YouTube stranici benda

Kopirati
Drag cursor here to close