Nova prilika!

Legendarna Doris rasprodala koncert u Herceg Etno selu te najavila još jedan!

Koncert Doris Dragović najavljen za 12. kolovoz u Herceg Etno selu pored Međugorja rasprodan je u kratkom roku, pa će jedna od najvećih glazbenih diva zbog iznimnog interesa održati i dodatni koncert dan kasnije – 13. kolovoza s početkom u 21 sat.
Lifestyle / Zabava | 19. 07. 2021. u 13:45 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Legendarna Doris rasprodala koncert u Herceg Etno selu te najavila još jedan!

Miljenica scene, žena čiji su koncerti nevjerojatne glazbene priče, još jednom je opravdala sve epitete koji je godinama prate rasprodavši Amfiteatar Herceg Etno sela čak mjeseca dana prije koncerta.

„Hvala mojoj publici! Jedva čekam doći u Međugorje, izaći na pozornicu i da nas pisma ponese. Svakom koncertu pristupam s posebnom ljubavi i radosti, uvijek s istom predanošću i poštovanjem prema publici. Želim da ljudima taj koncert ostane u posebnom sjećanju, da kući ponesu vrijednu uspomenu“, poručila je Doris Dragović.

Koncert Doris Dragović najavljen za 12. kolovoz u Herceg Etno selu pored Međugorja rasprodan je u kratkom roku, što je još jedna potvrda koliko su se obožavatelji zaželjeli Doris, pa će jedna od najvećih glazbenih diva zbog iznimnog interesa održati i dodatni koncert dan kasnije – 13. kolovoza s početkom u 21 sat.

"Ne iznenađuje nas toliki interes za koncertom Doris Dragović te nas veseli da ćemo obožavateljima i onima koji nisu uspijeli osigurati ulaznicu na vrijeme a žele čuti Doris uživo, to zapravo i omogućiti drugim koncertom. Iznimno nam je drago da smo uspijeli s Doris i bendom organizirati termin za drugi koncert" - rekli su nam organizatori koncerta.

Požurite po svoje ulaznice za koncert 13. Kolovoza, koje su od danas u prodaji! Možete ih kupiti putem sustava Kupikartu.ba, na recepciji Herceg Etno sela te na info pultu Mepas Malla.

Što reći na kraju nego, svi vi koji ste osigurali ili ćete tek osigurati svoje ulaznice za jedan od koncerata Doris Dragović u Amfiteatru Herceg Etno sela, uživajte u dvije nezaboravne večeri uzajamne glazbene ljubavi, o kojima će se zasigurno dugo pričati.

Kopirati
Drag cursor here to close