Zabrinuo obožavatelje

Goran Bare snimljen kako tetura autocestom

Na snimici se vidi kako Goran tetura autocestom i nešto priča, dok u rukama drži bočicu vode.
Lifestyle / Zabava | 13. 09. 2021. u 19:49 Bljesak.info
Goran Bare na autocesti

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski rocker i frontmen benda Majke, 56-godišnji Goran Bare poznat je po svom osebujnom karakteru i ponašanju, no sada se na društvenim mrežama pojavila snimka koje je mnoge zabrinula.

Naime, u snimici se vidi kako Goran tetura autocestom i nešto priča, dok u rukama drži bočicu vode. Video je navodno snimljen na relaciji Zagreb - Pula, a upravo je u Puli Goran nedavno održao koncert sa svojim bendom.

Goran je u više navrata otvoreno progovorio o svom dugogodišnjem problemu s ovisnošću i preostalim životnim planovima, prenosi Showbuzz.hr

"Ja sam još uvijek na metadonu, ali mislim da je za mene prekasno", izjavio je Goran u intervjuu za 24 sata prije nekoliko godina i dodao kako misli da mu je preostalo još kojih 15, 16 godina života. U tom razdoblju planira snimiti još 2 do 3 albuma na koja će biti ponosan.

Priznao je tada i kako slava ne donosi samo lijepe stvari već ima i loših. Pogotovo mu je bilo teško jedno razdoblje kada se povukao iz javnosti jer nije imao mira pa nije htio izlaziti iz kuće.

 

Kopirati
Drag cursor here to close