Sarajevo

U ćevapima pronašao geler od granate

Lifestyle / Putujte s nama | 13. 07. 2012. u 07:45 M.M.
Kopirati

Sarajlija Nail Kundo nije mogao vjerovati svojim očima kada je u ćevapima koje je sat ranije kupio u sarajevskom marketu "Block" pronašao geler od granate!

Kako je ispričao za Dnevni avaz, nesvakidašnja situacija dogodila se na radnom mjestu na Ilidži, nakon što je zagrizao ćevap i osjetio kako mu puca zub...

- Uzeo sam paket ćevapa i vratio se na posao da ih ispržim. No, kada sam jedan ćevap zagrizao, osjetio sam da mi je nešto puklo pod zubima. Pogledam ćevap, kad u njemu geler – rekao je novinarima Kundo.

U stanju šoka, uzeo je račun i ćevape i zaputio se u market. Kada je ispričao radnicima šta se dogodilo, pokazavši im geler, oni su ga uvjerili da će ćevape skloniti iz frižidera.

- Napravili su budalu od mene. Ni da kažu žao nam je, niko ništa. Kažu, mi samo prodajemo ćevape. Kada sam pozvao Kantonalnu upravu za inspekcijske poslove, kazali su mi da je inspektorica na godišnjem te da nema niko da dođe da vidi o čemu se radi - ispričao nam je Kundo.

U marketu su mu rekli da ćevape nabavljaju od kompanije "Jusuf Bey" Visoko te da se može njima žaliti ako hoće.

Vlasnik kompanije "Jusuf Bey" Mirsad Mušinbegović rekao je jučer za Dnevni avaz da je nemoguće da se nešto takvo moglo desiti.

- I ja sam šokiran. Mislim da je to nemoguće. Javili bi radnici s mašina da se nalazi komad željeza u proizvodnji. Tu su standardi kontrole. Jedino da se nekako odvalio komadić mašine pa završio u mesu, ali i to je nemoguće. No, kad hoće vrag, onda se svašta desi - rekao je Mušinbegović.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.