Poznati cliff diver

Prije rujanskog nastupa u Mostaru, Orlando Duque skače u Jajcu

Lifestyle / Putujte s nama | 05. 08. 2016. u 10:54 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kolumbijac Orlando Duque doputovao je u srijedu navečer u Sarajevo. Razlog dolaska u našu zemlju, sudjelovanje je na Trećim međunarodnim natjecateljskim skokovima s vodopada u Jajcu, koji će biti održani u subotu.

Prvak Red Bull Cliff Divinga iz 2009. godine dokazani je prijatelj BiH, a skakat će u revijalnom dijelu programa.

“Volim doputovati u vašu zemlju. Čim sam dobio poziv, nisam puno razmišljao. Iskoristim priliku kada god mi se ukaže prilika da posjetim BiH. U subotu ću skakati u revijalnom dijelu i nadam se da će publika uživati”, kazao je Duque.

Orlando će već u devetom mjesecu ponovo doći u BiH. U gradu na Neretvi 24. rujna održat će se svjetska serija Red Bull Cliff Diving.

“Drago mi je što je Mostar ponovo uvršten u kalendar. Prošle godine  sve je bilo za pohvalu. To su prepoznali i organizatori koji su se odlučili da i u 2016. godini BiH bude domaćin novog spektakla. Ja imam najviše navijača ovdje i svakako mi to odgovara”, dodao je Kolumbijac koji trenutno zauzima peto mjesto u ukupnom poretku.

Orlando je prošle godine sa suprugom bio i na Sarajevo Film Festivalu. Naglasio je kako su dojmovi izuzetno pozitivni.

“Mogu samo reći da je supruga bila oduševljena. Gledali smo premijeru jednog filma. Često dolazim ovdje i mogu reći da je napredak vidljiv iz godine u godinu”, zaključio je Duque.

Kopirati
Drag cursor here to close