povodom sv. nikole

Potražite unikatan dar za vaše najmilije na sajmu Udruge 'Očima kreativaca'

Lifestyle / Putujte s nama | 01. 12. 2015. u 09:21 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga Očima kreativaca organizira još jedan sajam, ovaj put povodom blagdana sv. Nikole.

Četvrtog i petog prosinca u tržnom centru Piramida u Mostaru kreativci organiziraju sajam rukotvorina gdje će se predstaviti članovi udruge ,ali i mališani koji su pohađali njihove radionice.

Sajam će biti održan u TC Piramida u Mostaru 4. i 5. prosinca od 9 do 20 sati

''Na sajmu će sudjelovati oko dvanaest rukotvoraca. Sajam traje dva dana od 9 do 20 sati uz program za sv. Nikolu koji Piramida organizira. Predstaviti će se brojni radovi, dekupaž,nakit,torbe čak i stol sa dječjim radovima, a moći će se naći i adventski ukrasi, božićni nakit, jastuci…'', rekla je za Bljesak.info Snježana Babić predsjenica udruge, pozivajući sve sugrađane da dođu na sajam i vide čaroliju koju su pripremili mostarski kreativci.

Babić je istaknula kako će radove izložiti i djevojčica koja je pohađala radionicu Udruge.

''Učenica OŠ iz Cima koja pohađa treći razred, bila je na našim radionicama, pa će se na sajmu izložiti i njeni radovi. Također radove će izložiti i dvije sestre. Jedna od njih je pohađala našu radionicu dok je druga od nje kući učila'', nadodala je Babić.

Podsjetimo, vrijendi članovi ove udruge početkom studenog su organizirali međunarodni humanitarni sajam 'Creativa is OK' na kojem su se predstavili brojni izagače iz države i regije.

Radmila Komadina tada je na otvaranju sajma rekla kako su ovi kreativci edan od vidova promocije grada Mostara.

''Žene koje rade u udruzi ''Očima kreativaca'' ne pokazuju samo talent, ne stvaraju umjetnička djela nego daruju sebe. One su žene koje imaju srce i koje žele da ono sve što stvaraju da podijele sa svima nama'', rekla je tada Komadina.

Kopirati
Drag cursor here to close