12. prosinca

"Plešimo za Našu djecu" – Humanitarni koncert u Mostaru

Lifestyle / Putujte s nama | 07. 12. 2015. u 13:39 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Humanitarni koncert "Plešimo za Našu djecu" biti će upriličen u subotu, 12. prosinca u dvorani USRC "Mithad Hujdur Hujka" u Sjevernom logoru u 18 sati, priopćeno je iz Plesnog studia "Flash" koji je organizator koncerta u suradnji s Udruženjem "Naša djeca".

Prihod od prodaje ulaznica, koje će se prodavati po cijeni od 5 KM, bit će dodijeljen Udruženju "Naša djeca". Uz PS "Flash" nastupit će i gosti koji su podržali humanitarni koncert i to PS B-Dance, B-stars, PC ProDance, Mostarske mažoretkinje, ŠPK Zrinjski, KUD Bijelo Polje te zbor JU OŠ Mujaga Komadina.

Kao posebna poslastica za sve mališane nastupit će LoLa klaunovi, a na kraju programa pridružit će se i likovi iz poznatih crtanih filmova kao što su Crvenkapica, Trnoružica, Snjeguljica, Pipi duga čarapa, Spiderman i drugi junaci.

Plesači obučeni u kostime junaka podsjetit će na istoimene crtiće u kojima dobro uvijek pobijedi zlo, na svijet gdje pobjeđuje ljubav, prijateljstvo i dobrota, a to je upravo onaj svijet koji želimo stvoriti organizirajući koncert "Plešimo za Našu djecu", stoji u priopćenju.

U program koncerta su uključeni i korisnici Udruženja "Naša djeca". Oni će također imati priliku pokazati svoje plesne i glazbene talente, a tijekom programa bit će im poklonjeni novogodišnji paketići.

Kopirati
Drag cursor here to close