Pomozite i vi

Mostarski mališani plešu i pjevaju za Našu djecu i ove godine

Lifestyle / Putujte s nama | 01. 12. 2015. u 07:47 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni studio ''Flash'', koreografkinje Jasmine Rebac, koji djeluje pri Muzičkom centru ''Pavarotti'', u suradnji s NVO ''Naša djeca – Our Kids – Vara Barn'' već treću godinu uzastopno organizira humanitarni plesni koncert pod nazivom ''Plešimo za Našu djecu''.

Koncert će biti održan 12. prosinca 2015. godine u Mostaru u sali USRC ''Mithad Hujdur Hujka'' u Sjevernom logoru, s početkom u 18:00 sati.

Cjelokupan prihod koji će biti sakupljen od ulaznica, a koje će se prodavati po cijeni od 5,00 KM, bit će dodijeljen organizaciji „Naša djeca“ - čija je misija pomoći najugroženijoj populaciji naše države, djeci bez roditeljskog staranja i osobama sa posebnim potrebama, priopćeno je.

''Ponosni smo što je organizacija ovog koncerta postala tradicija, jer će koncert biti upriličen već treću godinu uzastopno. Mnogo nam znači što kontinuirano, sve tri godine, imamo podršku građana i talentiranih mladih ljudi koji se odazivaju na naše pozive i sudjeluju u koncertu. Štićenici Udruženja će prisustvovati na koncertu i uživati u izvedbama mostarskih mališana, a tijekom programa će im biti uručeni novogodišnji paketići'', rečeno je iz Plesnog studija ''Flash''.

Iz Plesnog studija ''Flash'' se nadaju da će i ove godine, kao i prethodnih, njihovi sugrađani uvidjeti važnost ove humanitarne akcije.

''Nadamo se da će se odazvati u velikom broju i na taj način pomoći onima kojima je to zaista potrebno, a za uzvrat mi smo pripremili zanimljiv kulturno-umjetnički program zabavnog karaktera. Javnost ćemo blagovremeno obavijestiti o sudionicima koncerta'', rečeno je iz Plesnog studija ''Flash''.

Kopirati
Drag cursor here to close