Donacija

Mostarski mališani dobili 300 litara ''TO'' sokova

Lifestyle / Putujte s nama | 30. 12. 2015. u 15:08 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon donacije SOS selima u Sarajevu i Gračanici u studenom, TO nastavlja pomagati institucijama u BiH koje brinu o djeci bez roditeljske skrbi.

Predstavnici tvrtke Stanić Beverages, vlasnika portfelja brandova voćnih sokova i napitaka Juicy i TO, Dječjem domu Mostar su uručili donaciju od ukupno 300 litara TO sokova kako bi svim mališanima koji tamo žive i rastu što više uljepšali blagdanske dane. Donirana količina različitih vrsta TO sokova zadovoljava mjesečnu potrebu 33 mališana iz Dječjeg doma u Mostaru, a nakon donacije SOS selima u Sarajevu i Gračanici u studenom, TO nastavlja pomagati institucijama u BiH usmjerenima prema brizi o djeci bez roditeljske skrbi. Dosadašnje donacije realizirane su u sklopu kampanje ''Novi domaći sok'' koju je tvrtka Stanić Beverages pokrenula nakon lansiranja TO sokova na bh tržištu, a u planu je i nastavak pomaganja sličnih institucija i u 2016. godini.

''U vrijeme blagdana, željeli smo barem malo razveseliti mališane iz Dječjeg doma u Mostaru i nadam se da smo to ovom donacijom i uspjeli. Od pokretanja proizvodnje TO sokova u našoj novoj tvornici u Kreševu, Stanić Beverages nastoji djelovati kao društveno odgovorna tvrtka usmjerena prema brizi za potrebe raznih društvenih skupina u BiH, a djeca bez roditeljske skrbi jedna su od najranjivijih skupina u društvu i naša je zajednička obveza pomagati im kako bismo im omogućili što sretnije djetinjstvo. Dječji dom u Mostaru prepoznali smo kao jednu od institucija koja brine o mališanima, a ova donacija je nastavak naših aktivnosti iz studenog kada smo donirali mališane u SOS Dječjim selima u Sarajevu i Gračanici. Sa sličnim aktivnostima nastavljamo i u 2016. godini, a planiramo uključiti i ostale institucije koje skrbe o djeci i njihovom obrazovanju'', izjavio je Boris Marijanović, direktor tvrtke Stanić Beverages u Bosni i Hercegovini.

Brand voćnih sokova i napitaka TO, novi domaći sok koji se proizvodi u tehnološki najmodernije opremljenoj tvornici u Kreševu, snažno je zakoračio na domaće tržište. Nakon lansiranja TO linije sokova na bh tržištu u srpnju, proizvodnja u kreševskoj tvornici neprekidno raste, a tvrtka Stanić Beverages priprema i izvoz na druga tržišta, posebno zemalja CEFTA-e i Bliskog istoka što će rezultirati dodatnim povećanje proizvodnje u narednim mjesecima. TO, novi domaći sok, dostupan je u 5 voćnih okusa i predstavlja ''best buy'' opciju unutar kategorije uz najbolji omjer cijene i kvalitete, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close