Internacionalna gimnazija

Ljubav na dar: Svečani božićni domjenak i velika humanitarna akcija u Mostaru

Lifestyle / Putujte s nama | 16. 12. 2015. u 12:20 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak, 11. prosinca 2015. godine Internacionalna privatna gimnazija s pravom javnosti u Mostaru organizirala je svoj tradicionalni, osmi po redu, božićni domjenak. Tom prilikom okupili su se učenici, roditelji, profesori i prijatelji ove ustanove i svi zajedno su imali priliku uživati u bogatom programu te delicijama i glazbi do kasno u noć.

Članovi sekcije Korifej izveli su predstavu „Everything“, tu je bio i nezaboravni Cupsong te nastup školskog zbora.

''Kao i svake godine, tako smo i ove, zahvaljujući roditeljima učenika i prijateljima škole, pripremili bogat nagradni fond za tombolu, koja je donijela uspjeh u realizaciji naše humanitarne akcije pod nazivom „Ljubav na dar“. Naime, prikupljena novčana sredstva u iznosu 1000, 00 KM, donirali smo odjelu za djecu s posebnim potrebama Srednje turističko-ugostiteljske škole u Mostaru. Naši mali prijatelji dočekali su nas otvorenog srca, a mi se iskreno nadamo da će im donirana sredstva pomoći u njihovom svakodnevnom radu'', naveli su organizatori.

Prikupljeni su i paketiće za štićenike Doma za djecu bez roditeljske skrbi – Egipatsko selo, a hrana i piće donirana je Pučkoj kuhinji u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close