Mostar

Likovnjaci uručili donaciju Egipatskom selu

Lifestyle / Putujte s nama | 07. 06. 2016. u 20:13 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Učenici i djelatnici Srednje škole likovnih umjetnosti Gabrijela Jurkića su u utorak uručili donaciju J.U. Egipatsko selo Mostar u obliku odjeće, slatkiša, higijenskih potrepština, te igračaka za najmlađe štićenike.

Tom prigodom ravnatelj ustanove uručio je zahvalnicu ravnatelju Srednje likovne škole, mr.sc. Anti Andričiću, prof., za potporu i vrijednu donaciju.

Cilj ove donacije bilo je povećanje kvalitete života djece, druženje i razne druge aktivnosti. Ovime je nastavljen niz humanitarnih akcija i donacija profesora i učenika Srednje škole likovnih umjetnosti Gabrijela Jurkića u Mostaru kojima su na poseban način htjeli pokazati humanost i empatiju prema polaznicima ove ustanove.

Inače, Srednja škola likovnih umjetnosti Gabrijela Jurkića četvorogodišnja je strukovna škola osnovana 1995. godine. Iako se radi o umjetničkoj školi, nastavni program omogućava učenicima koji završe ovu školu upis na bilo koji fakultet u Bosni i Hercegovini ili Hrvatskoj.

Školu čini 6 smjerova, a to su; slikarski dizajn, kiparski dizajn, grafički, dizajn modni dizajn te reklamno-industrijski dizajn, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close