Seagal i Brena

Holivudski glumac Steven Seagal svira u Beogradu na dočeku Nove godine

Lifestyle / Putujte s nama | 30. 12. 2015. u 16:20 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Središnji događaj novogodišnjeg programa u Beogradu, koji traje od 29. prosinca do 1. siječnja poslije podne, bit će cjelovečernji koncert ispred Skupštine Srbije na kojem će, uz domaću folk zvijezdu Lepu Brenu, nastupiti poznati akcijski glumac Steven Seagal sa svojim bendom.

Seagal, čest beogradski gost i sudionik brojnih humanitarnih akcija u Srbiji, u srijedu je s gradonačelnikom Sinišom Malim dijelio djeci novogodišnje paketiće.

Seagal je poručio da su "djeca temelj naših života i budućnosti" i da "nema ništa ljepše od osjećaja kad možete nešto pokloniti djeci".

Gradonačelnik Beograda podsjetio je da će Seagal nastupiti na središnjoj pozornici ispred Skupštine Srbije i sa svojim bendom uvesti Beograđane i njihove goste u novogodišnju noć.

Gradska uprava srbijanske prijestolnice očekuje nekoliko desetaka tisuća gostiju iz susjednih zemalja i regije. Tradicionalno su najbrojniji posjetitelji iz Makedonije, Hrvatske i Slovenije, ali se ove godine očekuje i tisuću gostiju iz susjedne Bugarske.

Novogodišnji program bit će završen tradicionalnom huumanitarnom akcijom Ulica otvorenog srca u središtu grada, kad Beograđani i njihovi gosti, uz kuhano vino i rakiju, sudjeluju u prigodnim programima i prodajnim izložbama kojima se želi prikupiti humanitarnu pomoć, među ostalim i za bolesnu djecu.

Kopirati
Drag cursor here to close