Najnovija aplikacija

Gruđani u problemima zbog Pokemona

Lifestyle / Putujte s nama | 15. 07. 2016. u 16:33 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pokemon Go, najnovija aplikacija kompanije Niantic Games, za nekoliko dana poharala je cijeli svijet, pišu Grude-online.info.

Radi se o igri koja vas “tjera” da ustanete iz fotelja i krenete u istraživanje i avanturu kako biste uhvatili što više pokemona.

Aplikacija je za nekoliko dana premašila sva očekivanja i postala globalni hit.

Iako je igra službeno puštena u samo tri zemlje (SAD, Kanada, Novi Zeland), sa malo istraživanja moguće je naći instalacijski file i preuzeti je i kod nas.

Tako je i velik broj Gruđana skinuo aplikaciju na svoje telefone i krenuo u avanturu.

„Moj cilj je znači osvojiti što više pokemona, biti jedan od najboljih igrača u Hercegovini i osvojiti što više gymova, no problem je što Grude još nisu dobile Gym pa moramo ići u Posušje, Široki Brijeg ili Ljubuški kako bi trenirali svoje Pokemone”, kazao nam je jedan Gruđanin.

Gym ili dvorana je mjesto gdje trenirate svoje Pokemone, ali i izazivate druge igrače na dvoboj. No, Pokemone prvo trebate skupiti. Dvorane nema u Grudama, a najbliža je u Posušju.

Kako su rekli zaljubljenici u Pokemone iz Gruda na raznim mjestima diljem Općine nalaze se Pokemoni. Stalno se šetaju, a poke lopte se nalaze kod crkve sv. Kate u Grudama.

Kopirati
Drag cursor here to close