Humanitarna akcija

Budi heroj: Srednjoškolci pomažu Narodnu kuhinju u Mostaru!

Lifestyle / Putujte s nama | 18. 02. 2016. u 07:46 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neformalna grupa srednjoškolaca u suradnji sa Crvenim križom grada Mostara organizira humanitarnu akciju pod nazivom „Budi heroj!“. Ova akcija predstavlja pomoć Narodnoj kuhinji u Mostaru koja ima sve više korisnika, a nažalost, sve manje sredstava i trenutno se nalazi u fazi gašenja.

Suorganizatori ove akcije su Lokalni timovi Mostar i Stolac Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini. Ovaj projekat financiran je od strane fondacije Schüler Helfen Leben.

Omladinska fondacija Schüler Helfen Leben (Učenici pomažu život) usmjerena je na stvaranje uvjeta za uspješnu budućnost mladih u Bosni i Hercegovini, kroz razvijanje kapaciteta mladih. Jedina je na tlu BiH koja daje finacijska sredstva za omladinske projekte i koja se trudi da pomogne mladima da razviju svoja znanja i vještine te da postanu aktivni građani i nositelji promjena u sredini u kojoj žive.

Projekt se sastoji od više dijelova; prvi dio je uspješno proveden, a predstavlja pravljenje narukvica od čije će se prodaje kupiti namirnice neophodne za život.

Drugi dio projekta bit će sproveden u subotu 20.veljače 2016.godine u Tržnom centru „Bingo“ – Vrapčići i to na način da će volonteri stajati na ulazu i predstavljati stanje u Narodnoj kuhinji te će na taj način animirati građane da neku od namirnica stave u kolica postavljena na ulaz, a te namirnice bit će donirane Narodnoj kuhinji.

Kopirati
Drag cursor here to close