pridružite se

Akcija u Mostaru: "Topli obrok za stare samce"

Lifestyle / Putujte s nama | 16. 12. 2016. u 07:29 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Topli obrok za stare samce" naziv je akcije koja je počela 1. prosinca 2016.godine a u kojoj će volonteri u Mostaru svakodnevno na kućna vrata samaca nositi kruh i topli obrok.

''U akciju su se uključile pojedini restorani i pekare ali i samo građani Mostara sa svakodnevnim donacijama u mlijeku,voću, kolačima, lijekovima, sokovima i sl. kao i građani koje žive van BiH sa novčanim donacijama'', poručili su organizatori i istaknuli kako će akcija trajati do 1.travnja 2017.godine.

Jedna grupa volontera se angažirala i na organizaciji akcije "Paketići za naše najmlađe" u kojoj se prikupljaju novčane donacije i paketići koji će biti dodijeljeni djeci socijalno ugroženih obitelji, djeci samohranih majki, djeci bez roditeljskog staranja, djeci sa posebnim potrebama iz LOS ROSALESA i OŠ za posebne potrebe.

Dodjela paketića za djecu sa posebnim potrebama će se izvršiti 22.12.2016. u njihovim prostorijama OŠ s početkom u 10 sati, dok će za ostalu djecu paketići biti podijeljeni u Narodnom pozorištu Mostar 29.12.2016.g. s početkom u 18 sati.

Više informacija možete dobiti na sranici Udruženja U.G." Zajedno za naš grad", ili na tel. br. 060 3179 641.

Kopirati
Drag cursor here to close