Briga za druge

Advent u Mostaru: Donesite hranu i sudjelujte u humanitarnoj akciji!

Lifestyle / Putujte s nama | 17. 12. 2016. u 09:22 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za velike i malene zabave na Adventu u Mostaru ne nedostaje. Pored svakodnevnih zabavnih događanja za naše najmlađe, stariji svaku večer uživaju na zabavnom koncertu.

No osim zabave, Advent se trudi sačuvati i tople običaje pa nerijetko nastupe i članovi Frama iz Hercegovine, klape i kulturno umjetnička društva.

Humanitarna plesna revija

No ipak Advent je vrijeme brige za druge, a manifestacija 'Advent u Mostaru' će se zajedno sa mostarskim plesačima i svim posjetiteljima pobrinuti za korisnike Pučke i Narodne kuhinje.

Naime, u suradnji s plesnim klubovima iz grada Mostara, 17. 12. 2016. godine s početkom u 18.00 sati na velikoj bini Adventa u Mostaru organizira se humanitarna plesna revija.

''Pozivaju se svi građani da ako i koliko mogu sudjeluju i tijekom cijelog dana 17.12. donose hranu, začine, sanitarne potrepštine i sve što je potrebno za jedno kućanstvo na prostorije Adventa u Mostaru, a nakon plesne revije, hrana će biti dostavljena u Narodnu i Pučku kuhinju'', poručuju organizatori.

Teško stanje

Iz Pučke i Narodne kuhinje u Mostaru, kazali su da je stanje iznimno teško te da će svaka pomoć dobro doći, a ovom prilikom pozivaju se svi da daju svoj doprinos i pomognu onima kojima je to zaista potrebno, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close