TV voditelj

Zoran Šprajc preživio još jedan infarkt

Trenutno se, kako su za Jutarnji list potvrdili iz RTL-a, dobro oporavlja u zagrebačkoj Kliničkoj Bolnici Dubrava.
Lifestyle / Zabava | 26. 11. 2019. u 13:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zoran Šprajc (51), voditelj RTL-ove informativne emisije Direkt ponovno je doživio infarkt. Trenutno se, kako su za Jutarnji list potvrdili iz RTL-a, dobro oporavlja u zagrebačkoj Kliničkoj Bolnici Dubrava.

''Možemo potvrditi da je kolega dobro i da se oporavlja. Drugih komentara nemamo, to nam je trenutno najvažnije'', rekli su za Jutarnji list nakon najnovijih Šprajcovih problema sa srcem njegovi kolege s RTL-a.

Prije samo četiri dana, voditelj se pohvalio na društvenim mrežama kako vježba u teretani u koju je počeo odlaziti pojačano, budući da je početkom ove godine dogurao do 125 kilograma pa se odlučio okrenuti malo zdravijim navikama i promijeniti životni stil. Odlučio je pripaziti na prehranu i početi vježbati.

Podsjetimo, prije šest godina dijagnosticiran mu je blagi infarkt nakon čega su mu ugradili stent. Voditelj se tad požalio kako je sve produkt stresa i nagomilanog umora. Posljednjih nekoliko godina znao je reći kako ponekad osjeća bolove u grudima. Godine 2013., kad je prvi put zbog infarkta ležao u bolnici, Zoran Šprajc bio je hospitaliziran oko dva tjedna.

Nakon izlaska iz bolnice, napisao je: ''Nakon 14 dana intenzivnog rada, iz KB Dubrava su na tržište pustili novi apgrejdani model Šprajc 2.0. Brži, bolji, jači, ne zna se jel' i pametniji''.

Nakon što su mu prvi put ugradili stent, Šprajc je odlučio prestati pušiti.

Kopirati
Drag cursor here to close