Penisom po licu

Zlostavljanje: Ozbiljne optužbe na račun glumca Jamieja Foxxa

Ispričala je da su ona i prijateljica 2002. bile na zabavi koju je Foxx organizirao u svojoj vili. Glumac ju je u jednom trenutku pokušao natjerati da ga oralno zadovolji, a kad ga je ona odbila, udario ju je penisom po licu.
Lifestyle / Poznati i slavni | 14. 06. 2018. u 11:42 Bljesak.info
Kopirati

Neimenovana žena optužila je Jamieja Foxxa da ju je udario spolnim organom po licu nakon što ga je odbila oralno zadovoljiti, piše TMZ.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Incident se dogodio prije 16 godina u Las Vegasu, no spomenuta žena je slučaj tek sad prijavila policiji. Ispričala je da su ona i prijateljica 2002. bile na zabavi koju je Foxx organizirao u svojoj vili. Glumac ju je u jednom trenutku pokušao natjerati da ga oralno zadovolji, a kad ga je ona odbila, udario ju je penisom po licu.

Nakon toga ju je, tvrdi, Foxxov prijatelj potjerao sa zabave. Sljedeći dan jer završila u bolnici zbog napadaja panike.

"Jamie poriče da se taj incident ikad dogodio i podnijet će prijavu zbog lažnog prijavljivanja. Prvi put kada je uopće čuo za njene aspurdne tvrdnje bilo je kada je TMZ kontaktirao njegovog glasnogovornika za komentar", izjavila je Foxxova odvjetnica Allison Hart.

"Navodni incident nije prijavljen 2002. godine niti bilo kad u zadnjih 16 godina, iz prostog razloga jer se nikad nije dogodio", dodala je odvjetnica.

Žena koja ga optužuje navodi kako ju je za prijavu inspirirao #MeToo pokret.

Policija u Las Vegasu slučaj tretira kao otvorenu istragu, iako je pao u zastaru davne 2005. Naime, jer u američkoj saveznoj državi Nevadi zakon kaže da, ako se slučaj ne prijavi u roku tri godine od počinjenja djela, pada u zastaru.

Jamie Foxx je već nekoliko godina u ljubavnoj vezi s kolegicom Katie Holmes, bivšom ženom Toma Cruisea. Foxx i Holmes su svoju vezu dugo tajili, ali su početkom ove godine odlučili pokazati se u javnosti na način koji ne ostavlja dvojbe o vrsti njihove veze.

Video: Ray - What
Kopirati