Video

Žera i grupa BOSS razočarani otišli s rođendana!

Karizmatični glazbenik uz čije su pjesme odrasle brojne generacije Dražen Žerić Žera, iznenadio je fanove intrigantnom suradnjom, nastalom prema stvarnom događaju.
Lifestyle / Zabava | 02. 12. 2019. u 06:52 Bljesak.info
Grupa Boss & Žera - Sretan rođendan

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Karizmatični glazbenik uz čije su pjesme odrasle brojne generacije Dražen Žerić Žera, iznenadio je fanove intrigantnom suradnjom, nastalom prema stvarnom događaju.

Poznati splitski sastav koji godinama uspješno nastupa diljem Hrvatske grupa BOSS, predstavlja iznimnu glazbenu suradnju sa  Žerom, pod naslovom 'Sretan rođendan'.

Novom emotivnom i pomalo tužnom baladom, koju danas premijerno možete slušati u programu radio Splita i radio Kaj-a, obožavatelje zajedno nagovaraju na romantiku i sanjarenje o  voljenoj ali istodobno nedostižnoj osobi.  Žerin izniman vokal savršeno se uklopio u pjesmu, koja će zasigurno postati česta rođendanska čestitka brojnih neuzvraćenih ljubavi. Za pjesmu je zaslužan klavijaturist grupe BOSS Mladen Kalebić, koji potpisuje glazbu i tekst, dok je aranžman zajedničko djelo Dragomira Herendića i Marsella Benzona.

Zanimljivoj glazbenoj suradnji, kako su nam otkrili splitski bossovci, 'kumovao' je stvarni događaj i kako to obično biva, slučajni susret.

''Ovaj je duet specifičan jer je nastao slučajnim upoznavanjem Žere i mene u jednom klubu. Kroz razgovor i zezanciju, došli smo na temu, kako treba otpjevati, odnosno čestitati rođendan jednoj curi tu večer! Pjesmu smo od ranije imali spremnu, pustio sam mu demo, što je on, onako na svoj način s osmjehom prepjevao, te se rodila ideja o princezi i naravno duetu, koji je evo napokon vani. Nadam se kako će svi uživati u njemu, kao što smo Žera i svi mi uživali stvarajući ga', istaknuo je ovom prigodom Jadran Jakovljev, frontmen grupe Boss.

Kako zvuči ali i izgleda zajednička čestitka grupe BOSS i Žere jednoj princezi 'Sretan rođendan', koju je ovom prigodom u spotu, koji potpisuje Pjerino Ružević, utjelovila model Daria Matić, možete pogledati na YouTube linku

Kopirati
Drag cursor here to close