Tri glazbene legende

Željko Joksimović - pobjednik Laško izazova

Gotovo 35 milijuna pljesaka dodijelili su fanovi iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Makedonije glazbenim legendama, i tako dokazali da su oni, zajedno s Laškim, istinske legende Balkana.
Lifestyle / Zabava | 13. 07. 2018. u 14:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Laško izazov koji je okupio tri velike glazbene legende na Balkanu, nakon tri uzbudljiva mjeseca, konačno je dosegnuo vrhunac. Najveći Laško izazov, u kojem su se Neno Belan, Halid Bešlić i Željko Joksimović borili pjevanjem za posljednju bocu Laško piva, dobio je svog pobjednika u velikom finalu koje je održano na festivalu Pivo in cvetje u Laškom.

Prve večeri festivala Pivo in Cvetje, legendarni Halid Bešlić i Željko Joksimović za koje ste najviše pljeskali, borili su se uživo pjevajući svoje hitove. Uzbudljivom finalnom izazovu nazočio je veliki broj posjetitelja tradicionalnog festivala, a koji su i virtualno pljeskali za svog favorita na lasko-challenge.com. Zaslužena boca legendarnog slovenačkog piva pripala je Željku Joksimoviću koji je tijekom i večeri dobio bezbroj pljesaka, pored 15 milijuna osvojenih pljesaka, priopćeno je iz Laškog.

Željko nije krio oduševljenje te je s brojnom publikom festivala podijelio utiske o pobjedi:

"Vrlo sam sretan, hvala svima što ste pljeskali za mene! Bilo mi je zadovoljstvo sudjelovati u kampanji i potaknuti vas da plješćete za mene, ali istovremeno želio sam da Halid pobijedi, jer je zaista veliki ljubitelj piva. Stoga ću ovu vrlo dragocjenu bocu Laško piva podijeliti sa svojim kolegama, Halidom i Nenom'', rekao je Joksimović.

Gotovo 35 milijuna pljesaka dodijelili su fanovi iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Makedonije glazbenim legendama, i tako dokazali da su oni, zajedno s Laškim, istinske legende Balkana.

Zapravo, pobjednik Laško izazova nije samo Željko Joksimović, već i po jedan najsretniji obožavatelj iz svake zemlje koji je pljeskao za svog favorita na lasko-challenge.com osvojio je Laško frižider pun piva. Istu nagradu preuzeo je i najsretniji posjetitelj festivala koji je tačno odgovorio na nagradno pitanje.

Kopirati
Drag cursor here to close