J.Lo zakucala igricu

Zbog golotinje i drugih poroka: Zabranjene "Prevarantice s Wall Streeta"

"Ovaj film sadrži previše scena prekomjerno nepristojnog i opscenog sadržaja", kazao je državni cenzor Malezije. Ističe kako se u filmu vide ženske grudi, dijelovi muških spolnih organa, a scene sadrže i erotske plesove te konzumiranje droge.
Lifestyle / Zabava | 02. 10. 2019. u 13:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Film "Prevarantice s Wall Streeta" od samog je začetka ideje o snimanju bio ''osuđen'' na komercijalni uspjeh i najezdu kino publike. Puno golotinje, razuzdanih scena, plesa striptizeta, alkohola, droge i zavjera... svega što gledatelje čini radoznalim.

Ovih se dana film trebao početi prikazivati u Maleziji, ali je tamošnje povjerenstvo za društveni moral upalilo crveno svjetlo te se "Prevarantice s Wall Streeta" neće moći prikazivati u malezijskim kinima.

Šef državne cenzure Mohamad Zamberi Abdul Aziz potvrdio je kako ovaj film sadrži previše slobodnih scena da bi se mogao prikazivati u kinima, javila je agencija AFP.

"Ovaj film sadrži previše scena prekomjerno nepristojnog i opscenog sadržaja", kazao je državni cenzor Malezije.

Ističe kako se u filmu vide ženske grudi, dijelovi muških spolnih organa, a scene sadrže i erotske plesove te konzumiranje droge.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

ARE YOU IN.... #September 13th. #HustlersMovie

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Kao i kod većine filmova koji sadrže erotiku, alkohol, droge ili druge neprihvatljive pojave za to društvo, nadležni su razmatrali standardnu opciju da se sporni dijelovi isjeku, ali nakupilo bi ih se toliko da film više ne bi imao ni glavu ni rep, te bi ga bilo besmisleno prikazivati.

"Najiskrenije se ispričavamo zbog neugodnosti, kako ljubiteljima filmova koje donosimo, tako i medijima i našim partnerima", poručili su distributeri ovog filma, nakon što je izrečena zabrana prikazivanja.

Inače, priča prati plan za osvetu dviju zaposlenica striptiz kluba koje udružuju snage protiv muškaraca s Wall Streeta koji su njihovi klijenti.

Uz Lopez i repericu Cardi B, u filmu gledamo i Constance Wu, Lili Reinhart (iz Riverdalea), Keke Palmer (iz Scream Queens), Juliju Stiles (Silver Linings Playbook) i dobitnicu Oscara Mercedes Ruehl.

Radnja filma je inspirirana člankom iz New York Magazina koji je izašao 2016. godine i koji je u kratkom vremenu postao viralan.

Mnogi kažu da je film loš i promašen, a njegovi zagovornici imaju opet vlastite argumente zašto pogledati "Prevarantice s Wall Streeta".

"Kad vidite kako Jennifer Lopez pleše oko šipke, bit će vam teško pronaći izgovor za sjedilački način života. Jesmo li spomenuli da J. Lo ima 50 godina? Bacite oko na video iznad ako želite vidjeti kako se pripremala za film".

"Uloga Cardi B. Jennifer Lopez je osobno pozvala Cardi B kao savjetnicu za striptiz i ples oko šipke u filmu. Možda je volite ili mrzite, ali priznat ćete, Cardi B je nemoguće ignorirati".

Ne treba zaboraviti kako je u pitanju jedan od filmova gdje žene vode glavnu riječ i gdje su prikazane u nestandardnim ulogama. A takvih filmova nema baš previše.

Video: HUSTLERS TRAILER PREMIERE!
Kopirati
Drag cursor here to close