Nema kad'

Zbog Call of Dutyja ostavio najseksi prognostičarku svijeta

Amerikanac je objavio video u kojem pojašnjava svojim pratiteljima kako je Yanet divna i pametna, ali je morao učiniti što je najbolje za njega.
Lifestyle / Zabava | 24. 07. 2018. u 12:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Meksikanka Yanet Garcia (27), jedna od najseksi voditeljica svijeta, ostala je slomljena srca nakon što ju ostavio dugogodišnji dečko. Douglas 'FaZe Censor' Martin (23) je profesionalni gejmer, a zgodna cura je stala između njega i igrice, pišu 24sata.hr.

Amerikanac je objavio video u kojem pojašnjava svojim pratiteljima kako je Yanet divna i pametna, ali je morao učiniti što je najbolje za njega. Vjerojatno neće naići na razumijevanje... Naime, nakon što su godinu dana živjeli zajedno u New Yorku, ona se vratila u Meksiko zbog karijere u modelingu i glumi, kao i svog posla - televizijske prezenterice vremenske prognoze.

''Potpuno sam podržavao njezin san, no ja sad igram Call od Duty puno radno vrijeme i nisam mislio da će biti toliko teško uskladiti se. Nemam vremena posjećivati je u Meksiku'', rekao je Martin.

Video: We broke up

Iako je njihova veza i počela na daljinu, prije je bilo lakše, pojasnio je, jer nije imao ugovor i obaveze.

''Želim postati svjetski prvak i učinit ću sve da to i postanem. Sad se trebam fokusirati na to i nemam vremena za curu'', zaključio je.

Garcia se samo porukom "heartbroken" oglasila na Twitteru. Utjeha vjerojatno stiže za 3, 2, 1... Uostalom, pogledajte je samo.

Kopirati
Drag cursor here to close